Ομαδικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

SEO Web Content Viewer

Portlet Content
Ομαδική Ασφάλιση

Ομαδικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Ειδικά στο σημερινό περιβάλλον, η πρόβλεψη για τη συνταξιοδότηση των υπαλλήλων σας αποτελεί μια σημαντική παροχή, καθώς η ιδιωτική ασφάλιση συμπληρώνει τις ελλείψεις και τα κενά της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ενημερωθείτε σήμερα
omadika-syntaksiodothka-header

Web Content Viewer

Portlet Content

Χαρακτηριστικά του Ομαδικού Συνταξιοδοτικού Προγράμματος

Web Content Viewer

Portlet Content
Καθορισμένη εισφορά

Καταβάλλοντας ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα δίνετε τη δυνατότητα στους υπαλλήλους σας για μία επιπλέον σύνταξη ή ένα εφάπαξ ποσό που θα εισπράξουν στο χρόνο που έχει οριστεί. Το ποσό αυτό μπορεί να είναι ένα σταθερό ποσό ή ποσοστό επί του μισθού του εργαζόμενου.

omadika-syntaksiodothka-eisfora

Web Content Viewer

Portlet Content
Επαγγελματική διαχείριση

H Interamerican συνεργάζεται με κορυφαίους διεθνείς επενδυτικούς οίκους για την επένδυση των εισφορών, παρέχοντας ευρεία γκάμα επιλογών με ευνοϊκούς οικονομικούς όρους ομαδικής ασφάλισης.

omadika-syntaksiodothka-diaxeirish

Web Content Viewer

Portlet Content
Φορολογικά πλεονεκτήματα

Σύμφωνα με τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος σε ισχύ για εισοδήματα από 1/1/2014, οι εισφορές του εργοδότη για ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα εκπίπτουν πλήρως από το φορολογητέο εισόδημα. Οι εισφορές των εργαζομένων σε ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα επίσης εκπίπτουν εξολοκλήρου από την προσωπική φορολογική τους δήλωση.

omadika-syntaksiodothka-forologika

Web Content Viewer

Portlet Content

Είμαστε πρωτοπόροι στα συνταξιοδοτικά προγράμματα

  • Η Ιnteramerican προσφέρει επενδυτικές λύσεις για την συνταξιοδοτική αποταμίευση τόσο από γνωστές Ελληνικές εταιρίες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων όσο και μεγάλους διεθνή οίκους.
  • Είμαστε η πρώτη ασφαλιστική εταιρία που ίδρυσε Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης αλλά και αποκλειστικό συνταξιοδοτικό Αμοιβαίο Κεφάλαιο για επιχείρηση.

Web Content Viewer

Portlet Content

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μιλήστε σήμερα με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο για τα ομαδικά προγράμματα Ομαδικά Προγράμματα Συνταξιοδοτικής Αποταμίευσης. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο κουμπί επικοινωνία, συμπληρώστε και στείλτε τα στοιχεία σας στο email που εμφανίζεται. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Complementary Content
${loading}