Web Content Viewer

SEO Web Content Viewer


Web Content Viewer

Web Content Viewer

Στην INTERAMERICAN μπορείς


Να δουλεύεις σε ένα περιβάλλον που σε εμπνέει

Το ένα τρίτο της ημέρας μας, ζούμε στο γραφείο – κι αυτό είναι καλό! Εργαζόμαστε σε λειτουργικούς και όμορφους χώρους, σχεδιασμένους για δημιουργικούς ανθρώπους, που θέλουν να συνεργάζονται αλλά και να συγκεντρώνονται. Δεν «καθόμαστε όλη τη μέρα στην καρέκλα μας», γιατί μπορούμε να επιλέξουμε το σημείο που θα εργαστούμε, μέσα στους χώρους μας στο γραφείο ή ακόμα και από το σπίτι. Μπορούμε να ρυθμίσουμε οι ίδιοι το ωράριό μας και φροντίζουμε να κάνουμε log off την ώρα που πρέπει. Επίσης μας δίδεται η δυνατότητα να εργαζόμαστε από το σπίτι. H INTERAMERICAN έχει σε απόλυτο βαθμό κτίσει τη δυνατότητα τηλεργασίας για τους ανθρώπους της.

Web Content Viewer
"Η εργασία σε ένα περιβάλλον που έχει ως κέντρο του τον άνθρωπο, με εμπνέει να δίνω κάθε μέρα το καλύτερο που μπορώ. Η ευελιξία, η ομαδικότητα, οι ευκαιρίες για όλους, αλλά και οι δράσεις που εστιάζουν στην καλή υγεία και ευεξία των εργαζομένων, δεν είναι πάντα δεδομένα και όμως στην INTERAMERICAN είναι καθημερινότητα."

Μαρία Γιαννούλη
Customer Experience & Engagement Chapter

Web Content Viewer

Ένας λόγος για να μείνουμε περισσότερη ώρα συνδεδεμένοι στο γραφείο ή στο σπίτι είναι το πρόγραμμα ευεξίας της INTERAMERICAN, “It’s 4 U” που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πιλάτες, running, προγράμματα διατροφής, συνεδρίες μασάζ, σεμινάρια αυτοβελτίωσης και mindfulness, που αυτό το διάστημα απολαμβάνουμε on-line.

Web Content Viewer


Web Content Viewer


Διαθέσιμες Θέσεις Εργασίας


Τίτλος Θέσης: Business & Systems Analyst
Κωδικός: BA02

Web Content Viewer

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας;

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας της INTERAMERICAN, να ενημερώνεσαι για όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και τις careers days, στείλε μας το βιογραφικό σου!