Διατροφή

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Diatrofi-kai-Makrozoia
Διατροφή 12 February 2024
Μπορεί η διατροφή μας να μας βοηθήσει να κερδίσουμε χρόνια ζωής;
Ποιες είναι οι διατροφικές επιλογές που, σύμφωνα με τη βιβλιογραφία, μπορούν να συμβάλουν στη μακροζωία; Ποια είναι τα χρήσιμα tips για να υιοθετήσουμε αυτές τις συνήθειες στην πράξη; Ας μην ξεχνάμε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε τις σωστές επιλογές.
Διατροφή 29 January 2024
Διατροφή VS Άσκηση: πώς ελέγχουμε πιο αποτελεσματικά το σωματικό μας βάρος;
Τι είναι τελικά πιο αποτελεσματικό ως μέθοδος απώλειας- και γενικότερα ελέγχου- του σωματικού μας βάρους; Αρκούν η διατροφή και η άσκηση από μόνες τους ή χρειάζεται να συνδυάζονται;
Γλυκιά και healthy χριστουγεννιάτικες ιδέες
Διατροφή 28 November 2023
Γλυκά στη διατροφή και healthy χριστουγεννιάτικες ιδέες
Καταδυόμαστε στη γλυκιά πλευρά της ζωής, εξετάζοντας πώς μπορούμε να απολαύσουμε γλυκά, με τον πιο σωστό τρόπο. Από τη φυσική μας αγάπη για τη γλυκιά γεύση μέχρι τις έξυπνες επιλογές που δεν θα επιβαρύνουν τη ζυγαριά, αυτό το άρθρο εξερευνά τον ρόλο της ζάχαρης στη διατροφή μας και προτείνει υγιεινές χριστουγεννιάτικες επιλογές.
Διατροφή 23 November 2023
Διατροφή και οικονομία: τρώμε ισορροπημένα μειώνοντας τη σπατάλη τροφίμων
«Θέλω πολύ να ξεκινήσω να τρώω καλύτερα αλλά η υγιεινή διατροφή είναι πολύ “ακριβό σπορ” για εμένα». Τα τελευταία χρόνια ακούμε φράσεις σαν και αυτή όλο και πιο συχνά. Και όχι άδικα, αφού κάνοντας μια βόλτα στους διαδρόμους του super market ή ακόμα και στη λαϊκή αγορά, είναι αδύνατον να μην παρατηρήσει κανείς πως οι τιμές των τροφίμων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και συνεχίζουν καθημερινά την ανοδική τους πορεία. Κι όλα αυτά σε μια εποχή όπου τεράστιες ποσότητες φαγητού-τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο- “πάνε χαμένες”. Παράδοξο και όμως αληθινό!
Διατροφή 18 October 2023
Γιατί και πώς θα στραφούμε προς μια λιγότερο επεξεργασμένη διατροφή;
Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με μία σειρά από αρνητικές καταστάσεις για την υγεία μας. Ποια είναι, τι ισχύει για αυτά και πως θα τα αντικαταστήσουμε, χωρίς να «χάσουμε» γεύση και χρόνο;
Διατροφή 02 August 2023
Διατροφή στην παιδική και εφηβική ηλικία: θέτοντας τις σωστές βάσεις για το μέλλον
Υπάρχει ιδανική ηλικία για να υιοθετήσει κανείς υγιεινές διατροφικές συνήθειες; Η αλήθεια είναι πως άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων μπορούν να ωφεληθούν σημαντικά βελτιώνοντας τις συνήθειες της καθημερινής τους διατροφής.
Διατροφή 15 June 2023
18 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας-Αξίζει να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτή!
Τα τελευταία χρόνια το concept της βιωσιμότητας έχει ξεκινήσει και “παίζει” παντού! Ίσως έχετε ξανακούσει και γνωρίζετε κάποια πράγματα σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη βιώσιμη ενέργεια, τη βιώσιμη γεωργία... Πόσα, γνωρίζετε, όμως, για τη βιώσιμη γαστρονομία;
Βελτιώστε την ποιότητα της διατροφής σας κάνοντας 5 αλλαγές
Διατροφή 18 May 2023
Βελτιώστε την ποιότητα της διατροφής σας κάνοντας 5 αλλαγές
Αν στις κορυφαίες προτεραιότητές σας είναι το να αλλάξετε προς το καλύτερο και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, τότε διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο, η “δουλειά” που έχετε να κάνετε ίσως γίνει λίγο πιο εύκολη!
Διατροφή 04 April 2023
Η ισορροπημένη διατροφή σύμμαχος κατά του κοιλιακού λίπους
Το πολυτιμότερο αγαθό μας, η υγεία μας, αξίζει την πλήρη προσοχή και φροντίδα μας, για αυτό η 7η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, αποτελεί μία καλή αφορμή για να επανεξετάσουμε και να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας, ώστε να ζήσουμε ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}