Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 18.12.2019

Βοηθάμε τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα

Το 2019, στην INTERAMERICAN καταβάλαμε €87.6 εκατομμύρια σε αποζημιώσεις υγείας

Βοηθάμε τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα περισσότερο και καλύτερα

Καθώς το 2019 πλησιάζει στο τέλος του και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το νέο έτος, μοιραζόμαστε μαζί σας όσα έχουμε κάνει για τους ασφαλισμένους μας στην υγεία.

Το 2019, στην INTERAMERICAN καταβάλαμε €87.6 εκατομμύρια σε αποζημιώσεις υγείας, με αίσθημα ευθύνης για τους ανθρώπους που εδώ και χρόνια μας εμπιστεύονται.

Οι υποδομές μας ήταν και πάλι στη διάθεση των ασφαλισμένων μας, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες, ώστε να μπορούμε να ανακουφίσουμε άμεσα τους ανθρώπους. 5.471 άνθρωποι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο ή αεροπορικά από την Interamerican Βοηθείας, ενώ  Ενώ η Γραμμή Υγείας 1010 και το Κέντρο Εξυπηρέτησης εξυπηρέτησαν  101.000 πελάτες υγείας.

interamerican figures

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να σκέφτονται τις σοβαρές ασθένειες. Γι’ αυτές, είμαστε εμείς εδώ. Με ενημέρωση, υπηρεσίες και εργαλεία της INTERAMERICAN, που προωθούν έναν καλό τρόπο ζωής, γεμάτο ευεξία ώστε όλοι να νιώθουν καλά στην καθημερινότητά τους και στο μέλλον να έχουν λιγότερες πιθανότητες για σοβαρές ασθένειες. Αν όμως κάποια ασθένεια παρουσιαστεί, με την INTERAMERICAN η οικονομική της διαχείριση και η βέλτιστη αντιμετώπιση είναι εξασφαλισμένη. 

Το 2019, το 61% των ασφαλισμένων μας που αποζημιώθηκαν ήταν άνδρες, με μέσο όρο αποζημίωσης 61.704 ευρώ. Το 39% ήταν γυναίκες, με μέσο όρο αποζημίωσης 48.497 ευρώ.

Το 48% των αποζημιώσεων ήταν για καρκίνο, το 18% για καρδιά, το 10% για αναπνευστικά προβλήματα και το 2% για ατυχήματα. 

Η ηλικία των ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν ξεκινά από τα 30 έτη, ωστόσο τα περιστατικά είναι πολύ συχνότερα μετά τα 60 έτη. Γι’ αυτό κάθε ασφαλιστικός σύβουλος της INTERAMERICAN είναι στη διάθεση κάθε πελάτη του, προκειμένου να τον βοηθήσει να έχει πάντα το συμβόλαιό του.

Για το 2020 οι άνθρωποι της INTERAMERICAN δεσμευόμαστε να είμαστε πλάι σε όλους όσους μας χρειάζονται. Με εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις για την διαχείριση του κόστους της υγείας των ανθρώπων, υπηρεσίες υγείας που προσφέρουν μόνο το καλύτερο στους ασφαλισμένους μας και υπηρεσίες πέρα από την ασφάλιση για καλύτερη ζωή σήμερα αλλά και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν. 

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}