Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Εξυπηρέτηση 22.12.2020

Το 2020 με τίτλους: μία διαφορετική χρονιά!

Το 2020 ήταν μία διαφορετική χρονιά! Δείτε περισσότερα.

Γράφει ο Γιάννης Ρούντος, Corporate Affairs & CSRLeader

Ιανουάριος. Μπήκαμε στο πρώτο έτος μετά τα 50 της εταιρικής ζωής μας «με το δεξί» και νεανική διάθεση, αλλά και με την ωριμότητα του παρελθόντος. Κλείσαμε το 2019 έχοντας αφήσει νωπά αισθητή την επίδρασή μας στην Οικονομία και την Κοινωνία του τόπου μας (socio-economic impact): με σημαντική απόδοση αξίας στο ΑΕΠ, την απασχόληση, τα φορολογικά έσοδα του κράτους, την κοινωνική συνοχή και ισορροπία. Ο Οργανισμός μας παρουσίασε κέρδη προ φόρων 18,8 εκατ. και παραγωγή μεικτών ασφαλίστρων 366,3 εκατ. ευρώ.

Φεβρουάριος. Η INTERAMERICAN και η ACHMEA σε απόλυτη ευθυγράμμιση. Με βασικές επιλογές την απλοποίηση, τον περιορισμό του κόστους, την ευελιξία, τις επενδύσεις στην καινοτομία και σε νέες υπηρεσίες, ακολουθούμε με τη μητρική εταιρεία τον δρόμο της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Υπογραμμίζουν αυτή τη στρατηγική κατεύθυνση στους εργαζομένους, σε κοινή εμφάνισή τους το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της μητρικής, Robert Otto και ο CEO του Οργανισμού μας, Γιάννης Καντώρος.

Μάρτιος. Η υγειονομική κρίση με την πανδημία της COVID-19 μπαίνει στην καθημερινότητά μας: με κρούσματα, διασωληνώσεις και θανάτους δυστυχώς, εύλογα και με περιοριστικά μέτρα, που προκαλούν ντόμινο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος. Αναδεικνύεται η INTERAMERICAN των Ανθρώπων και της Κοινωνίας. Συνεισφέρουμε με ουσιαστικές πρωτοβουλίες στην υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, στις κοινωνικές δομές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στους ευπαθείς ομάδες πολιτών της Κοινωνίας. Εισπράττουμε πολλαπλά την αναγνώριση και διάκριση αυτής της συνεισφοράς.

Ιούλιος, Αύγουστος. Η ανθεκτικότητα του Οργανισμού μας κατά την πρωτόγνωρη κρίση γι’ αυτή την περίοδο αποτιμάται πολύ θετικά. Αλώβητη η επιχειρησιακή συνέχεια, λειτουργική και σταθερή η ασφαλιστική δραστηριότητα, απόλυτη η αξιοποίηση της τεχνολογίας και της υψηλής ψηφιακής ετοιμότητας σε όλες τις γραμμές της εργασίας, υγειονομική προστασία της εταιρικής κοινότητας με τηλεργασία. Κλείνουμε το πρώτο εξάμηνο με κέρδη προ φόρων 13,9 εκατ. και με παραγωγή μεικτών ασφαλίστρων 188,8 εκατ. ευρώ.

Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος. Προχωρεί το 3ο «κύμα» του οργανωτικού Μετασχηματισμού χωρίς αναστολές και παράλληλα με ζωτικούς ρυθμούς δραστηριοτήτων, παρά την είσοδο και της ελληνικής κοινωνίας στο 2ο «κύμα» της πανδημίας. Το «κύμα», με διαφορετικές ερμηνείες, αφού απέναντι στην τρικυμιώδη εικόνα της δημόσιας υγείας, ο Οργανισμός μας, ο CEO και τα στελέχη μας σηματοδοτούν με την παρουσία τους τα πιο σημαντικά συνέδρια, μιλώντας για τις μεγάλες αλλαγές και ανοίγοντας την «πύλη» για τη νέα εποχή: στην ασφάλιση και την προσέγγιση της μετακίνησης και της υγείας, του τρόπου οργάνωσης, διοίκησης και εργασίας απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις.

Δεκέμβριος. Κλείνουμε μία χρονιά που δεν θα ξεχαστεί ποτέ, αφού τίποτα δεν θα είναι όπως πριν - ούτε η INTERAMERICAN, που αλλάζει δυναμικά. Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο είναι ένα σύγχρονο «τρένο», που η αγορά το παρακολουθεί με έκδηλο ενδιαφέρον. Θέλουμε να ξεχωρίζουμε από τους άλλους, να είμαστε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας, να εξελισσόμαστε καινοτομώντας, να έχουμε σταθερό βηματισμό σε έναν διαφορετικό και απρόβλεπτο κόσμο. Αξίζει να αισιοδοξούμε ότι θα το πετύχουμε!

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}