Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 21.05.2021

Πώς λειτουργεί ένας «ψηφιακός» γιατρός στο κινητό σας

Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε η εφαρμογή ελέγχου συμπτωμάτων Medi ON, από την INTERAMERICAN. Κάθε φορά που κάποιο σύμπτωμα υγείας ταλαιπωρεί εσάς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή στο κινητό σας, μπορείτε να αξιολογήσετε τα συμπτώματά σας και να μιλήσετε με τον γιατρό που θα σας δώσει άμεσα τις απαραίτητες συμβουλές για την υγεία σας.

Πώς λειτουργεί ένας ψηφιακός γιατρός στο κινητό σας

Περισσότερο από ποτέ, στην περίοδο της πανδημίας, καταλάβαμε όλοι την αξία κάθε ανθρώπινης ζωής. Για να κερδίσουμε περισσότερη και καλύτερη ζωή, τους καθοριστικούς παράγοντες αποτελούν η πρόληψη για την υγεία και η πρόσβαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Σήμερα που η φροντίδα της υγείας γίνεται προσωπική υπόθεση, ο καθένας καλείται να αναλάβει ενεργά την οργάνωσή της, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε η εφαρμογή ελέγχου συμπτωμάτων Medi ON, από την INTERAMERICAN. Κάθε φορά που κάποιο σύμπτωμα υγείας ταλαιπωρεί εσάς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή στο κινητό σας, μπορείτε να αξιολογήσετε τα συμπτώματά σας και να μιλήσετε με τον γιατρό που θα σας δώσει άμεσα τις απαραίτητες συμβουλές για την υγεία σας.

Η εφαρμογή Medi ON ενδυναμώνει κάθε άνθρωπο που, ανά πάσα στιγμή, θέλει να ξέρει άμεσα και αξιόπιστα τι πρέπει να κάνει για την υγεία του: λόγω της τεχνητής νοημοσύνης, το app Medi ON αξιολογεί τα συμπτώματα με εγκυρότητα. Κατόπιν σας δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με τον γιατρό της INTERAMERICAN, μέσω chat ή τηλεφωνικά στη Γραμμή Υγείας 1010. Στην περίπτωση που τα συμπτώματά σας απαιτούν ιατρική παρακολούθηση, έχετε στη διάθεσή σας δωρεάν μία επίσκεψη σε γιατρό στις ιδιόκτητες υποδομές υγείας της INTERAMERICAN, τα Πολυϊατρεία Medifirst ή την Αθηναϊκή Mediclinic.

Το Medi ON είναι για εσάς που:

  • θέλετε πρόσβαση στην έγκυρη ιατρική πληροφορία για οποιοδήποτε σύμπτωμα υγείας σας απασχολεί, αποφεύγοντας το χάος της διαδικτυακής πληροφορίας
  • θέλετε τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με γιατρό, 24ώρες το 24 μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης με τη Γραμμή Υγείας 1010 της INTERAMERICAN και μέσω chat (8:00 με 20:00 στις εργάσιμες μέρες)
  • θέλετε να ανακαλύπτετε έγκαιρα πιθανά προβλήματα υγείας που απαιτούν την προσοχή σας

Με όλες αυτές τις υπηρεσίες, μπορείτε να αποφασίζετε και να κάνετε ό,τι καλύτερο για την υγεία και τη ζωή σας, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα.

Περιπτώσεις χρήσης

«Η κόρη μου παραπονέθηκε για έντονο πόνο στο στομάχι, γύρω στις 22:00. Χρησιμοποιώντας το Medi ON αποκλείσαμε την πιθανότητα γαστρεντερίτιδας. Κατόπιν συνδέθηκα στη Γραμμή Υγείας 1010, όπου ο γιατρός της INTERAMERICAN μου συνέστησε ένα φάρμακο. Στη συνέχεια, το προσωπικό του 1010 με ενημέρωσε για το πλησιέστερο εφημερεύον φαρμακείο. Μέσα σε 30’ η κόρη μου είχε πάρει το φάρμακό της και μπόρεσε να κοιμηθεί, χωρίς πόνους στο στομάχι της» Χρύσα Κ.

«Στις καλοκαιρινές μου διακοπές βρισκόμουν σε τόπο που υπήρχε κέντρο υγείας, με έναν γιατρό. Μεσημεριανή ώρα, στην παραλία, ένα έντομο μπήκε στο μάτι μου. Το κέντρο υγείας ήταν κλειστό και ο πόνος ήταν ενοχλητικός. Χρησιμοποιώντας το Medi ON και μιλώντας στο chat με τον γιατρό ενημερώθηκα ότι χρειαζόμουν πλύσεις με φυσιολογικό ορό για το μάτι. Γλίτωσα από τη διαδικασία μετάβασης σε άλλο νησί». Φωτεινή Μ.

«Χρησιμοποίησα το Medi ON μία μέρα με πολύ άγχος στην εργασία μου. Αυτό που θεωρούσα περιστασιακή νευροπίεση ήταν τελικά μίας μορφής υπέρταση. Ξεκινώντας από το Medi ON κατέληξα να επισκεφθώ το γιατρό. Αν δεν είχα το app για να «παίξω», όπως νόμιζα τότε, σίγουρα δεν θα είχα καλέσει έναν γιατρό για τα συνηθισμένα μου συμπτώματα όπως, μία ταχυπαλμία και ένα βουητό στο κεφάλι. Κι όμως τελικά είχα κάτι. Που έπρεπε να το γνωρίζω. Έκτοτε παρακολουθώ το πρόβλημά μου ιατρικά και έχω κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο ζωής μου. Αισθάνομαι πιο ασφαλής, γνωρίζοντας». Δημήτρης Α.

Πιστοποιήσεις αξιοπιστίας

Το Medi ON είναι πιστοποιημένη εφαρμογή που πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών Συσκευών (CE Marked Class I Medical Device). Έχει πιστοποιηθεί επιπλέον από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Είναι συμβατή με τον νόμο περί φορητότητας και λογοδοσίας για την ασφάλιση υγείας των ΗΠΑ (HIPAA) και με τον νόμο διαχείρισης προσωπικών δεδομένων (GDPR). Νοσοκομεία και ινστιτούτα σε Ευρώπη και Αμερική συνεχίζουν σταθερά τις κλινικές μελέτες για την ακρίβεια των αξιολογήσεων, με πιο πρόσφατη σχετική συνεργασία αυτή με το Yale New Haven Health System και την Ιατρική Σχολή του Yale. Έχει κερδίσει πλήθος βραβείων και διαγωνισμών από καταξιωμένους φορείς, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}