Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 13.04.2022

Προνόμια Νοσηλείας: Ανακαλύψτε πώς επωφελείστε σε περίπτωση νοσηλείας

Στην INTERAMERICAN φροντίζουμε ώστε οι ασφαλισμένοι μας να επωφελούνται όσο το δυνατόν περισσότερο από το πρόγραμμα υγείας τους και να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, κάθε στιγμή.

Προνόμια νοησηλείας ανακαλύψτε πώς επωφελείστε σε περίπτωση νοσηλείας

Στην INTERAMERICAN φροντίζουμε ώστε οι ασφαλισμένοι μας να επωφελούνται όσο το δυνατόν περισσότερο από το πρόγραμμα υγείας τους και να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, κάθε στιγμή.

Γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε το νέο σχήμα προνομίων Προνόμια Νοσηλείας, το οποίο επιτρέπει σε κάθε ασφαλισμένο μας που έχει ατομικό πρόγραμμα κάλυψης νοσοκομειακής περίθαλψης, να μειώσει σημαντικά ή ακόμα και να μηδενίσει τη συμμετοχή του στα έξοδα νοσηλείας του, επιλέγοντας ένα από τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία της ενέργειας, σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Θέλετε να μάθετε πως λειτουργούν τα Προνόμια Νοσηλείας στην πράξη;

Φέρνουμε στο φως την αληθινή ιστορία της ασφαλισμένης μας, της Άννας, για να δείτε πώς επωφελήθηκε από την αξιοποίηση του νέου σχήματος προνομίων της INTERAMERICAN.

Η Άννα, 56 ετών και ασφαλισμένη με το πρόγραμμα υγείας bewell Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα (Πλάνο 3) της INTERAMERICAN, κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση θυρεοειδεκτομής.

Σύμφωνα με το ασφαλιστήριο συμβόλαιό της, τα πρώτα 1.500€/ασφαλιστική περίοδο θα έπρεπε να καλυφθούν από την ίδια, ως συμμετοχή της στα αναγνωρισμένα έξοδα νοσηλείας.

Η επέμβασή της πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο της Αττικής, το οποίο συμμετέχει στο νέο σχήμα προνομίων. Η νοσηλεία της Άννας πραγματοποιήθηκε σε δίκλινο δωμάτιο και διήρκησε μία μόλις ημέρα. Το συνολικό κόστος που προέκυψε ήταν 9.677,20€, όπου 7.027,20€ ήταν το κόστος για τα έξοδα νοσηλείας της και 2.650€ ήταν το κόστος για τις αμοιβές των γιατρών.

Αν και το ασφαλιστήριο συμβόλαιό της, υποδείκνυε ότι η Άννα θα έπρεπε να καταβάλλει 1.500€ ως συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας της, κατάφερε να μειώσει σημαντικά την συμμετοχή της σε μόλις 146,31€!

Ας δούμε ποια 2 βήματα έκανε για να το πετύχει:

  • Αξιοποίησε τον δημόσιο ασφαλιστικό της φορέα, μειώνοντας τη συμμετοχή της κατά 853,69€.
  • Αξιοποίησε το νέο σχήμα προνομίων της INTERAMERICAN, Προνόμια Νοσηλείας και επιλέγοντας ένα από τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία, μείωσε κατά 500€ την συμμετοχή της. Τελικά, πλήρωσε απευθείας στο νοσοκομείο μόλις 146,31€ από 646,31€ που κανονικά θα κατέβαλλε, αν δεν έκανε χρήση των Προνομίων Νοσηλείας.

Έτσι, η Άννα επωφελήθηκε από το χαμηλό ασφάλιστρο του προγράμματος υγείας της, αφού το πρόγραμμά της εμπεριείχε συμμετοχή, αλλά στην πράξη έλαβε την κάλυψη ενός προγράμματος υγείας χωρίς ή πολύ χαμηλής συμμετοχής.

Τώρα που γνωρίζετε πώς λειτουργεί το νέο σχήμα προνομίων Προνόμια Νοσηλείας της INTERAMERICAN, θέλετε να μάθετε ποια άλλα προνόμια λαμβάνετε με την ασφάλισή σας σε πρόγραμμα υγείας της INTERAMERICAN; Συμπληρώνοντας τη φόρμα μπορείτε να λάβετε εξατομικευμένη ενημέρωση από έναν ασφαλιστικό σύμβουλό μας.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}