Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Αυτοκίνητο 27.05.2020

Περισσότερα πλεονεκτήματα από όσα φαντάζεστε: Ασφάλιση Αυτοκινήτου INTERAMERICAN

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε περισσότερα για 4 μοναδικές καλύψεις και υπηρεσίες της INTERAMERICAN, συν μία έκπληξη για κάθε οδηγό!

Περισσότερα πλεονεκτήματα απ΄όσο φαντάζεστε για την ασφάλιση αυτοκινήτου
Content Contributor: Σπύρος Μπάτσης, Account Manager Δικτύου Agency
Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Γενικών Ασφαλίσεων

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η πιο διαδεδομένη από τις ασφαλίσεις που είναι υποχρεωτικές στην Ελλάδα. Επειδή η ασφάλιση είναι υποχρεωτική για κάθε ιδιοκτήτη οχήματος, δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν τη φθηνότερη λύση, ως «αναγκαίο κακό». Η ασφάλεια όμως είναι μία υπηρεσία που όλοι αγαπούν βαθιά, μόλις την χρειαστούν. Και κάθε οδηγός μπορεί να την χρησιμοποιήσει σε μια δύσκολη στιγμή.

Για εμάς, στην INTERAMERICAN σημασία έχει να προσφέρουμε ασφαλιστικές λύσεις, οι οποίες:
  • στα απλά περιστατικά θα σας προσφέρουν εκπληκτική ευκολία
  • στα περίπλοκα περιστατικά θα σας καλύψουν και θα σας προστατεύσουν ουσιαστικά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε περισσότερα για 4 μοναδικές καλύψεις και υπηρεσίες της INTERAMERICAN, συν μία έκπληξη για κάθε οδηγό! Συγκεκριμένα, η ασφάλιση αυτοκινήτου σας προσφέρει: 👇
  • Την Οδική Βοήθεια: Δείτε πώς φτάνουμε άμεσα κοντά σας, ακόμη και όταν εσείς … δεν γνωρίζετε πού βρίσκεστε
  • Την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση ενός ατυχήματος σε ένα σημείο: Διαβάστε περισσότερα για το Carpoint από την INTERAMERICAN, το οποίο είναι μια πρότυπη μονάδα Αποζημίωσης και Επισκευής αυτοκινήτων
  • Την απεριόριστη κάλυψη εξόδων νομικής προστασίας: Αν δηλαδή μπλεχτείτε σε δικαστικές περιπέτειες, έχετε τη δυνατότητα να μην πληρώσετε ούτε ένα ευρώ από την τσέπη σας!
  • Την αποζημίωση ολικής κλοπής σε 45 μόνο ημέρες: Ολική κλοπή παρέχουμε και στα Δίκυκλα.
  • Τις απεριόριστες ιατρικές συμβουλές: Με ένα τηλεφώνημα στη Γραμμή Υγείας 1010, κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα, όλο το 24ωρο.
Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες και καλύψεις επιλέχθηκαν, γιατί αποτελούν μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της INTERAMERICAN.


1. Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN: αναλαμβάνουμε τα πάντα για εσάς με ένα τηλεφώνημα ή ένα κλικ

Πώς λειτουργεί η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN; Με ένα τηλεφώνημα στη γραμμή εξυπηρέτησης 1158 μπορείτε να κάνετε την αναγγελία του ατυχήματος ή της βλάβης. Αμέσως, ένα από τα 220 ιδιόκτητα οχήματα της INTERAMERICAN και τους 350 εξειδικευμένους ανθρώπους μας, θα ξεκινήσει από ένα από τα 110 σημεία εξυπηρέτησης, για να βρεθεί κοντά σας.

Στην πράξη αυτό σημαίνει πως, όταν το όχημά σας έχει ακινητοποιηθεί, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα, σωστά και με ασφάλεια. Το ιδιόκτητο δίκτυο σάς εξασφαλίζει την προτεραιότητα και την ποιότητα. Από τα 110 σημεία, κάποιο βρίσκεται πραγματικά κοντά σας εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερη ταχύτητα. Οι άνθρωποί μας διακρίνονται για την εξειδίκευση, την ευγένεια και την εξυπηρετικότητα που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο της INTERAMERICAN.

Για να νιώθετε ακόμα περισσότερη σιγουριά και ευκολία, πρόσφατα, στην Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN προστέθηκε το app Drive-ON. Ένα από τα πιο βασικά του πλεονεκτήματα είναι ότι με ένα κλικ από το κινητό καλεί για εσάς την Οδική Βοήθεια. Φανταστείτε ότι το αυτοκίνητο μένει σε έναν αγροτικό δρόμο ή σε κάποια λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας ή ακόμα και σε κάποιον αστικό δρόμο, εν μέσω καταιγίδας, κι εσείς δεν γνωρίζετε πού ακριβώς βρίσκεστε. Το Drive- ON εντοπίζει πού βρίσκεστε και μας ενημερώνει, για να έρθουμε κοντά σας. Eν τω μεταξύ, εσείς μπορείτε να παρακολουθείτε στο χάρτη την πορεία μας προς εσάς.


2. Carpoint: Σε ένα σημείο, η διαχείριση του ατυχήματος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο – χωρίς να ταλαιπωρηθείτε καθόλου!

Υπάρχουν πολλών ειδών ατυχήματα. Η ερώτηση που προκύπτει όμως σε κάθε συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων, για κάθε ατύχημα, είναι «ποιος έφταιγε;». Ανεξάρτητα από την απάντηση, η INTERAMERICAN έχει πολλά να σας προσφέρει.

Στην περίπτωση που ευθύνεστε εσείς για το ατύχημα, δηλώνετε στην εταιρία το συμβάν και είστε ελεύθεροι να επιλέξετε το συνεργείο, όπου θα επιδιορθώσετε με δικά σας έξοδα τη ζημιά σας , εκτός και εάν έχετε επιλέξει στο συμβόλαιό σας την κάλυψη της μικτής ασφάλισης, που τότε σας καλύπτει η ασφαλιστική σας. Αν ευθύνεστε εσείς και δεν έχετε μικτή, επιλέγοντας το Carpoint για την επισκευή του αυτοκινήτου σας, έχετε σημαντικές εκπτώσεις.

Όπως διαβάσατε όμως και στην εισαγωγή του άρθρου, το Carpoint από την INTERAMERICAN, λειτουργεί ως συνεργείο, κέντρο πραγματογνωμοσύνης, αποζημιώσεων κλπ. Έχει λοιπόν πάρα πολλά θετικά πλεονεκτήματα για εσάς, μοναδικά στην ασφαλιστική αγορά, είτε ευθύνεστε εσείς για κάποιο ατύχημα, αλλά πολύ περισσότερο, όταν δεν ευθύνεστε.

Πηγαίνοντας το αυτοκίνητό σας στο Carpoint, γίνεται η δήλωση του συμβάντος και η πραγματογνωμοσύνη. Αν για το ατύχημα δεν ευθύνεστε και κάνετε χρήση του Φιλικού Διακανονισμού, η INTERAMERICAN αναλαμβάνει την επισκευή. Εσείς απλά αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο Carpoint και το παραλαμβάνετε επισκευασμένο, με το κλειδί στο χέρι! Δεν βγάζετε ούτε ευρώ από την τσέπη σας. Μάλιστα, μέχρι την επισκευή, έχετε στη διάθεσή σας αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Στην Αθήνα, το Carpoint βρίσκεται στη Λ. Αθηνών 161. Μάθετε εδώ περισσότερα για το Carpoint ή πάρτε προσφορά για το service σας.

3. Απεριόριστη κάλυψη εξόδων για νομική προστασία: προστατεύουμε τα δικαιώματά σας και την οικονομική σας σταθερότητα σε κάθε ενδεχόμενο

Η προσφυγή στο δικαστήριο μετά από ένα ατύχημα είναι από τα πιο δυσάρεστα ενδεχόμενα που κανένας οδηγός δεν θέλει να σκέφτεται. Αν ωστόσο συμβεί κάτι τέτοιο, κάθε άνθρωπος θέλει έναν πολύτιμο συνεργάτη και συνοδοιπόρο δίπλα του. Αυτός ο σύμμαχος μπορεί να είναι για εσάς η INTERAMERICAN. Είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία που στην ασφάλιση αυτοκινήτου προσφέρει την κάλυψη νομικής προστασίας χωρίς κανέναν περιορισμό στα έξοδα.

Η συγκεκριμένη κάλυψη μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιπτώσεις όπως:
  • Αυτός που φταίει για τη ζημιά που σας προξένησε δεν αποδέχεται την ευθύνη και ως συνέπεια, η εταιρία του δεν σας αποζημιώνει. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να κινηθείτε με αγωγή.
  • Αν ένας άλλος οδηγός κάνει σ’ εσάς αγωγή.
  • Εάν χρειαστεί για οποιαδήποτε υπόθεση να πάτε στο Εφετείο.
  • Η κάλυψη φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη στο πολύ δυσάρεστο ενδεχόμενο που ένα δικαστήριο είναι ποινικό, γιατί αφορά και θάνατο άλλου.

Η κάλυψη νομικής προστασίας χωρίς περιορισμό είναι μία από τις καλύψεις που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν ασφαλίσεις που προσφέρουν πραγματική αξία στον οδηγό, σε αντίθεση με φθηνές λύσεις που τελικά μπορεί να αποδειχθούν πολύ ακριβές.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη ασφάλιση αυτοκινήτου από έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της INTERAMERICAN; Ενημερωθείτε σήμερα και για τις επιπλέον εκπτώσεις που ισχύουν!

4. Καλύψεις μερικής και ολικής κλοπής: δεν μένετε χωρίς αυτοκίνητο ούτε για μία ημέρα

Η συγκεκριμένη κάλυψη αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη για την ομαλή συνέχιση της καθημερινότητάς σας,χωρίς να διαταραχθούν τα οικονομικά σας σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου σας. Αν το αυτοκίνητό σας δεν βρεθεί μέσα σε 45 ημέρες η Εταιρία φροντίζει για την αποζημίωσή σας. Μάλιστα, στο ενδιάμεσο δεν θα στερηθείτε τη χρήση αυτοκινήτου ούτε για μία μέρα, καθώς από τη δήλωση της κλοπής και για 45 μέρες, η INTERAMERICAN σας παρέχει με δικά της έξοδα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Η κάλυψη ισχύει για ιδιωτικά αλλά και επαγγελματικά αυτοκίνητα, ενώ η INTERAMERICAN παρέχει την κάλυψη της Ολικής κλοπής και για τα Δίκυκλα!

Στην κάλυψη μερικής κλοπής, αν το αυτοκίνητό σας έχει υποστεί ζημιές από τον κλέφτη, η INTERAMERICAN σας αποζημιώνει και σε αυτή την περίπτωση, βάση των όρων του συμβολαίου. Παρέχεται ακόμα κάλυψη απώλειας κλειδιών ως 150 ευρώ!


5. Γραμμή Υγείας 1010: ένας γιατρός στη διάθεσή σας 24Χ7 στο τηλέφωνο

Κάθε ασφαλισμένος οδηγός στην INTERAMERICAN δικαιούται δωρεάν την κάλυψη των ιατρικών Συμβουλών στην Γραμμή Υγείας 1010. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι έχετε ανά πάσα στιγμή απαντήσεις σε ένα τηλέφωνο αν:

  • βρίσκεστε διακοπές σε κάποιο μέρος που δεν είναι εύκολο να πάτε σε γιατρό
  • χρειάζεστε ιατρικές συμβουλές για εσάς ή τα παιδιά σας σε αργίες ή και αργά τη νύχτα
  • χρειάζεστε οδηγίες για τα εφημερεύοντα νοσοκομεία και τα φαρμακεία που βρίσκονται πιο κοντά σας

Στη Γραμμή Υγείας 1010 ένας γιατρός είναι στη διάθεσή σας για συμβουλές και καθοδήγηση κάθε στιγμή. Πρόκειται για ένα μοναδικό πλεονέκτημα που μόνο η INTERAMERICAΝ μπορεί να σας προσφέρει.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη ασφάλιση αυτοκινήτου από έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της INTERAMERICAN; Ενημερωθείτε σήμερα και για τις επιπλέον εκπτώσεις που ισχύουν!

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}