Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Κατοικία 14.09.2022

«Προστάτευσε ό,τι σε προστατεύει»: Νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Interamerican Home

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Είναι το μέρος που αισθανόμαστε ασφάλεια, ηρεμία και ξεγνοιασιά, μετά από μια κουραστική μέρα. Εκεί που χαλαρώνουμε μακριά από το στρες και την πίεση της καθημερινότητας

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Είναι το μέρος που αισθανόμαστε ασφάλεια, ηρεμία και ξεγνοιασιά, μετά από μια κουραστική μέρα. Εκεί που χαλαρώνουμε μακριά από το στρες και την πίεση της καθημερινότητας.

Για τη συναισθηματική αλλά και την οικονομική του αξία, στην Interamerican καταλαβαίνουμε το σπίτι είναι πολύτιμο, γεμάτο αναμνήσεις και όμορφες στιγμές που θέλουμε να προστατεύουμε. Για αυτό αναβαθμίζουμε τα προϊόντα μας και προσφέρουμε 3 νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας, εξασφαλίζοντας μοναδικά πλεονεκτήματα με καλύψεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή.

Τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας διατηρούν την απλή φιλοσοφία του Classic – Extra – Total:

  • Το πρόγραμμα Classic συστήνεται ως το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας για τους δανειολήπτες, παρέχοντας κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλιση.
  • Το πρόγραμμα Extra διατηρεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, συνδυάζοντας πλούσιες καλύψεις και προσιτή τιμή.
  • Το πρόγραμμα Total επαναπροσδιορίζεται από περισσότερες καλύψεις και όρια ευθύνης για όσους επιθυμούν την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη για την περιουσία τους.

Πιο συγκεκριμένα απευθύνονται σε:
  • Ιδιοκτήτες, που κατοικούν οι ίδιοι.
  • Ιδιοκτήτες που επιθυμούν να ενοικιάσουν την κατοικία τους σε τρίτους.
  • Ενοικιαστές που θέλουν να προστατεύσουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν.

Τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας με μια ματιά


Είναι καλύτερα όταν έχετε καθοδήγηση στις επιλογές σας. Ένας εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος της Interamerican είναι στη διάθεσή σας, για να αναλύσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τη δική σας λύση, χωρίς υποχρέωση αγοράς.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}