Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Εξυπηρέτηση 19.04.2021

Μία νέα μέρα για το πρόγραμμα καινοτομίας της INTERAMERICAN

Πιστεύατε ποτέ ότι η ασφαλιστική σας εταιρεία θα μπορούσε να σχεδιάζει μαζί σας υπηρεσίες για την καθημερινότητά σας? Η Interamerican πρώτη και στη καινοτομία σχεδιάζει το μέλλον μέσα από το Πρόγραμμα Καινοτομίας “Imagine”

Μια νέα μέρα για το πρόγραμμα καινοτομίας της INTERAMERICAN
Από την Εύα Μούντριχα, Innovation Leader στην INTERAMERICAN

Πιστεύατε ποτέ ότι η ασφαλιστική σας εταιρεία θα μπορούσε να σχεδιάζει μαζί σας υπηρεσίες για την καθημερινότητά σας; Η Interamerican πρώτη και στη καινοτομία σχεδιάζει το μέλλον μέσα από το Πρόγραμμα Καινοτομίας “Imagine” αναπτύσσοντας ιδέες με επίκεντρο τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας.

Το “Imagine” γεννήθηκε το 2016 και έχει ήδη εξετάσει 24 ιδέες εμπλέκοντας περισσότερους από 14.000 υφιστάμενους και δυνητικούς ασφαλισμένους μας και 110 εργαζομένους. Πελάτες, εργαζόμενοι και ασφαλιστικοί σύμβουλοι συνεργάστηκαν μαζί μέσα από 380 πειράματα ιδεών, όπου κάποιες από αυτές τις ιδέες υπόσχονται να υποστηρίξουν τους ανθρώπους κάνουν την ζωή των ανθρώπων ασφαλέστερη, μεγαλύτερη και καλύτερη.

Που βρίσκεται λοιπόν η καινοτομία σε αυτό το πρόγραμμα; Πολύ απλά, στο ότι οι ιδέες αυτές δημιουργούνται μαζί με τους πελάτες για τους πελάτες πέρα από τα αυστηρά όρια των αμιγώς ασφαλιστικών προϊόντων. Το πρόγραμμα Imagine έχει αποτελέσει διαχρονικά έναν «τόπο» ανταλλαγής γνώσεων και ιδεών. Είναι ένας θεσμός εξωστρέφειας, συνεργασίας, πειραματισμού και ομαδικότητας. Δείτε περισσότερα στο video.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των αποτελεσμάτων του Imagine ήταν η επικύρωση της ανάγκης των πελατών και των δυνητικών πελατών της INTERAMERICAN για μία ασφάλιση υγείας που φτιάχνεται όπως εκείνοι τη θέλουν: προσθέτοντας προγράμματα, καλύψεις και όρια καλύψεων, μέσα από ένα σύνολο διαθέσιμων επιλογών. Το πρόγραμμα Imagine συνέβαλλε με αυτόν τον τρόπο στη δημιουργία της επόμενης ημέρας στην ασφάλιση υγείας, στην οποία οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να διαμορφώσουν ένα tailor made πρόγραμμα, πέρα από τις μη ευέλικτες πακετοποιημένες προτάσεις.

Έχοντας πετύχει πολλά στο εσωτερικό της INTERAMERICAN, η δυνατότητα δημιουργικής έκφρασης και καινοτομίας δόθηκε και σε ομάδες εκτός εταιρίας τον Μάρτιο 2019. Ο εξωτερικός πυλώνας του προγράμματος ‘’Open Innovation Initiative’ δημιουργήθηκε για να φέρει περισσότερη εξωστρέφεια, συνέργειες και προοδευτικές, χρήσιμες λύσεις για τους ανθρώπους. Στο πλαίσιό του, start-up εταιρείες και ομάδες εργασίας σε τομείς στρατηγικού ενδιαφέροντος για την INTERAMERICAN, οι οποίες αναζητούσαν την ευκαιρία και την τεχνογνωσία για να αναπτύξουν περαιτέρω την ιδέα τους, την υπέβαλλαν στην ηλεκτρονική σελίδα.

Σήμερα, οι ζωές όλων μας έχουν αλλάξει. Για να ανταποκριθεί στη ζωή των ανθρώπων επαναπροσδιορίζεται και η στρατηγική της καινοτομίας στην INTERAMERICAN. Με περισσότερη συμμετοχή, συνδιαμόρφωση, εξειδικευμένες λύσεις πάνω σε πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις. Στο μέλλον προχωράμε μαζί.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}