Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Κατοικία 14.09.2022

«Προστάτευσε ό,τι σε προστατεύει»: Λόγοι για να εμπιστευθείτε την ασφάλιση κατοικίας της Interamerican

Στην Interamerican σχεδιάσαμε τα νέα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας με έναν στόχο. Να έχετε ένα απολύτως δικό σας ασφαλιστικό προϊόν, συμβατό με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. H δική σας ασφάλιση κατοικίας θα σας βοηθήσει ώστε σε περίπτωση καταστροφής, να μπορείτε να φτιάξετε το σπίτι σας ακριβώς όπως ήταν πριν.

Στην Interamerican σχεδιάσαμε τα νέα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας με έναν στόχο. Να έχετε ένα απολύτως δικό σας ασφαλιστικό προϊόν, συμβατό με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. H δική σας ασφάλιση κατοικίας θα σας βοηθήσει ώστε σε περίπτωση καταστροφής, να μπορείτε να φτιάξετε το σπίτι σας ακριβώς όπως ήταν πριν.

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε 7 μοναδικά πλεονεκτήματα της ασφάλισης Interamerican Home, που κάνουν τη διαφορά.

1. Έχετε αποζημίωση ίση με την πραγματική αξία του σπιτιού σας. Αυτό συμβαίνει με δύο τρόπους:

  • Ασφάλιση κατοικίας σε Α’ κίνδυνο: πρόκειται για έναν περίπλοκο ασφαλιστικό όρο, που όμως έχει απλή εξήγηση. Με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Interamerican, σε περίπτωση ολικής καταστροφής, όπως στις πρόσφατες πυρκαγιές που βιώσαμε, εσείς θα αποζημιωθείτε με το ανώτατο συνολικό ασφαλιζόμενο κεφάλαιο που έχετε επιλέξει ως αξία στο συμβόλαιό σας.
  • Δυνατότητα επιλογής του ασφαλισμένου κεφαλαίου, για κτίριο και για περιεχόμενο, μέσα από ένα προτεινόμενο εύρος αξίων, που αντικατοπτρίζει τις σύγχρονες ανάγκες της εποχής: Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό. Ποια είναι η αντικειμενική αξία του δικού σας σπιτιού; Ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος στην Interamerican θα σας βοηθήσει να την εκτιμήσετε, με σκοπό να επιλέξετε το δικό σας ασφαλιζόμενο κεφάλαιο για το κτίριο αλλά και για τα πράγματά σας μέσα σε αυτό.

2. Δυνατότητα ασφάλισης της εξοχικής κατοικίας, όπως την κύρια:

Μία σημαντική καινοτομία στα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Interamerican είναι οι ότι οι καλύψεις και τα όριά τους παραμένουν ιδία, τόσο για την κύρια, όσο και για την εξοχική κατοικία. Πρόκειται για μία καινοτομία που προστατεύει μοναδικά τις εξοχικές κατοικίες. Οι εξοχικές κατοικίες είναι ίσως περισσότερο ευάλωτες σε καταστροφές, συνεπώς η δυνατότητα να τις προστατεύσετε πλήρως, καθιστούν τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Interamerican εξαιρετική επιλογή ασφάλειας.

3. Έχετε δάνειο; Με την Interamerican έχετε την πιο συμφέρουσα επιλογή

Κάθε ενυπόθηκο σπίτι υποχρεωτικά πρέπει να ασφαλίζεται. Πρόκειται για μία απαίτηση από κάθε τράπεζα που αποτελεί τον πάροχο του στεγαστικού δανείου.

Οι περισσότερες τράπεζες διαθέτουν ασφαλιστικές προτάσεις, ωστόσο μπορείτε οι ίδιοι να επιλέξετε την ασφάλιση που θέλετε για το σπίτι σας. Η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι τα προγράμματα ασφάλισης της Interamerican, με τα οποία έχετε τις ίδιες καλύψεις σε πιο οικονομικές τιμές. Μετά τη λήψη του δανείου, μπορείτε να δείτε έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της Interamerican και κατόπιν να προσκομίσετε στην τράπεζα το συμβόλαιό σας. Έτσι είστε συμβατοί με τις απαιτήσεις της τράπεζας, με τους καλύτερους για εσάς οικονομικούς όρους.

4. Μία σπάνια προαιρετική κάλυψη:

Η κάλυψη του «Σεισμού», άλλες φορές προαιρετική, άλλες όχι, στα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Interamerican συμπληρώνεται από μία ακόμα εξαιρετικά σπάνια κάλυψη. Αυτήν της αποζημίωσης από «Καθίζηση, ύψωση, κατολίσθηση εδάφους». Πρόκειται για μία κάλυψη που δεν είναι ευρέως γνωστή, παρ’ όλο που αρκετές περιοχές στην Αθήνα και στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο, πλήττονται από αυτό.

5.Δυνατότητας επιλογής συμμετοχής

Μία υψηλότερη συμμετοχή σας εξασφαλίζει χαμηλότερο ασφάλιστρο. Ωστόσο, στην Interamerican έχουμε φροντίσει ώστε οποιαδήποτε συμμετοχή κι αν επιλέξετε, να μη είναι απαγορευτική για την αποκατάσταση της ζημιάς στο σπίτι σας. επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα επιλογής προγράμματος ασφάλισης κατοικίας χωρίς ποσό συμμετοχής (VIP).

6.Υψηλότερα όρια Αστικής ευθύνης:

Μία καταστροφή στο δικό σας σπίτι, μπορεί να φέρει ένα ντόμινο καταστροφών που πλήττει και γειτονικές περιουσίες άλλων ανθρώπων. Σκεφθείτε το παράδειγμα μίας πυρκαγιάς που μπορεί να επεκταθεί στο σπίτι του γείτονα ή τη διαρροή σωληνώσεων που προκαλούν πρόβλημα σε κάποια μεσοτοιχία. Η λύση σε αυτό ο πρόβλημα είναι η αστική ευθύνη. Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Interamerican δεν σας εξασφαλίζουν μόνο για τη δική σας αποζημίωση, αλλά σας απαλλάσσουν από το κόστος αποζημίωσης που μπορεί να προκύψει σε κάποιον τρίτο.

7.Απλοποιημένοι όροι και καλύψεις:

Όλοι οι όροι και οι καλύψεις των προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας της Interamerican είναι γραμμένοι απλά, χωρίς ψιλά γράμματα, ώστε να γίνονται κατανοητοί από όλους. Γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι δικαιούστε.

Είναι καλύτερα όταν έχετε καθοδήγηση στις επιλογές σας. Ένας εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος της Interamerican είναι στη διάθεσή σας, για να αναλύσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τη δική σας λύση, χωρίς υποχρέωση αγοράς.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}