Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Υγεία 05.02.2021

Κορωνοϊός ή γρίπη ή κρυολόγημα; Ξεχωρίστε τα συμπτώματα

Στο infographic μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις διαφορές μεταξύ κορωνοϊού, γρίπης και κρυολογήματος: συμπτώματα, προστασία και διαθέσιμα εμβόλια.

Όσο προχωράμε στο χειμώνα τόσο περισσότερο αυξάνονται τα περιστατικά γρίπης και κρυολογήματος. Το ίδιο ισχύει και φέτος, παρά τον κορωνοϊό – που μας παραπλανά ως προς τα συμπτώματα – και παρά την καραντίνα – που μειώνει συνολικά την έκθεση μας σε ιούς. Λόγω των συνθηκών, ωστόσο, είναι σημαντικό να μπορείτε να εκτιμήσετε αν ορισμένα συμπτώματα που τυχόν απασχολήσουν εσάς ή κοντινούς σας ανθρώπους αφορούν τον covid 19 ή την γρίπη ή το κρυολόγημα. Για να σας υποστηρίξουμε, στην INTERAMERICAN δημιουργήσαμε μαζί με το Ινστιτούτο Prolepsis και την επιστημονική ομάδα του, υπό την Δρ. Αθηνά Λινού, ένα infographic. Σε αυτό μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις διαφορές μεταξύ κορωνοϊού, γρίπης και κρυολογήματος: συμπτώματα, προστασία και διαθέσιμα εμβόλια. Κρατήστε το για την προστασία σας και μοιραστείτε το με κάθε κοντινό σας άνθρωπο.


Δείτε εδώ το infographic.

Παράλληλα, σας υπενθυμίζουμε πως για την υποστήριξη της υγείας σας διαθέτετε από την INTERAMERICAN το app ελέγχου συμπτωμάτων, Medi On. Χρησιμοποιήστε το Medi On για να κάνετε μόνοι σας μία πρώτη αξιολόγηση των συμπτωμάτων που τυχόν σας απασχολούν. Αν το θέλετε, μπορείτε κατόπιν να μιλήσετε με το γιατρό μέσω chat ή τηλεφωνικά από το app. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχετε πάντα τη δυνατότητα να καλείτε τη Γραμμή Υγείας 1010, για ιατρικές συμβουλές, ενημέρωση των καλύψεών σας, πληροφορίες για το συμβόλαιό σας, πληροφορίες για το δίκτυο υγείας INTERAMERICAN (ιατροί, εφημερεύοντα, φαρμακεία, νοσοκομεία), συντονισμό υγειονομικής σας μεταφοράς. Η Γραμμή Υγείας 1010 λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}