Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 05.06.2020

Η πιο προσιτή ασφάλεια υγείας για το πρώτο αλλά και το δεύτερο παιδί

Κάθε γονέας θέλει τα παιδιά του να είναι δυνατά και προστατευμένα. Μάθετε περισσότερα για το πως υποστηρίζουμε αυτό το ζητούμενο με πράξεις.

Η πιο προσιτή ασφαλεία υγείας για το πρώτο αλλά και δεύτερο παιδί

Κάθε γονέας θέλει τα παιδιά του να είναι δυνατά και προστατευμένα. Στην INTERAMERICAN υποστηρίζουμε αυτό το ζητούμενο με πράξεις.

Γνωρίζουμε ότι σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να έχουν ασφάλιση υγείας για το παιδί τους και μιλούν με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο, σχεδόν αμέσως μετά τη γέννησή του. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε το καλύτερο πρόγραμμα υγείας για το παιδί σας, στην καλύτερη τιμή, με γνώση και σεβασμό στις ανάγκες υγείας των παιδιών. Για τα απλά περιστατικά, που αντιμετωπίζουν όλα τα παιδιά αλλά και τα πολύ κοστοβόρα – και ευτυχώς εξαιρετικά σπάνια – σοβαρά περιστατικά υγείας.

Ειδικά οι νέοι γονείς, στην ασφάλιση υγείας, δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο «ασφαλιζόμενο κεφάλαιο», δηλαδή το ποσό για το οποίο καλύπτεται το παιδί, σε περίπτωση που χρειαστεί νοσηλεία. Στην INTERAMERICAN γνωρίζουμε καλά ότι οι πιο πολλοί γονείς επιλέγουν ως ασφαλιζόμενο κεφάλαιο το 1 εκατ €. Έτσι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε απρόοπτο γεγονός που όλοι απευχόμαστε, αλλά εν τούτοις μπορεί να συμβεί. Πέρα από το «ασφαλιζόμενο κεφάλαιο», στο “bewell”, το μοναδικό πρόγραμμα που εξατομικεύεται πλήρως, υπάρχει μία πληθώρα επιλογών που μπορεί να κάνει κάθε γονέας, με την υποστήριξη ενός ασφαλιστικού συμβούλου.

Με την κατάλληλη συμβουλευτική στην ασφάλιση παιδιού, ο καθένας μπορεί να κατορθώσει τις υψηλότερες παροχές στο πιο προσιτό ασφάλιστρο στην αγορά και χωρίς να θυσιάσει την επιλογή του για ασφαλιζόμενο κεφάλαιο ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Όχι μόνο για ένα αλλά και για τα δύο παιδιά, με μόλις 16 ευρώ επιπλέον κάθε μήνα για την ασφάλιση και δεύτερου παιδιού! Και μάλιστα με εξίσου υψηλή ποιότητα και ευνοϊκούς όρους!

Ποια είναι τα προνόμια και οι εκπτώσεις που μπορείτε να αξιοποιήσετε;

Ένας ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει περισσότερο να καταλάβετε τις ασφαλιστικές έννοιες και τον τρόπο που αυτές μπορούν να σας προσφέρουν τις απαραίτητες παροχές για την υγεία σας αλλά και να επηρεάσουν το ασφάλιστρό σας. Ωστόσο, μία πρώτη εξοικείωση μπορεί να σας ωφελήσει πολλαπλά. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε για τις μοναδικές παροχές και προνόμια της ασφάλειας υγείας “bewell” για το παιδί.

1. Δυνατότητα ακόμα και μηδενισμού της συμμετοχής

Στην Ευρωκλινική Παίδων και στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου, η INTERAMERICAN εκμηδενίζει το ποσό της συμμετοχής του γονέα σχεδόν για όλες τις περιπτώσεις και για όλα τα παιδιά κάτω των 15 ετών! Το προνόμιο ισχύει ανεξάρτητα από τη συμμετοχή που έχει επιλέξει ο γονέας στο πρόγραμμα υγείας που αγοράζει για το παιδί του.

Έτσι, μπορείτε να επωφεληθείτε από μία επιλογή υψηλότερης συμμετοχής, η οποία σας προσφέρει χαμηλότερο ασφάλιστρο, αλλά στην πράξη, επιλέγοντας την Ευρωκλινική Παίδων ή το Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου, θα έχετε ως και καθόλου συμμετοχή!

Είναι σημαντικό να γνωρίζεται, ότι χωρίς αυτά τα προνόμια της INTERAMERICAN, ένα πρόγραμμα που θα είχε μηδενική συμμετοχή θα ήταν σημαντικά πιο ακριβό. Η συμμετοχή είναι μία ασφαλιστική έννοια που υπάρχει στα προγράμματα όλων των ασφαλιστικών εταιρειών. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι’ αυτή εδώ.

2. Συνδυαστικά, οι εκπτώσεις στην ασφάλεια υγείας “bewell"

Όπως έχετε ήδη διαβάσει παραπάνω, η επιλογή της υψηλότερης συμμετοχής γίνεται πιο ελκυστική για να μειώσετε το κόστος ασφάλισης ακόμη περισσότερο, χωρίς να χάσετε τίποτα σε παροχές για το παιδί.

Ο συνδυασμός αυτών των προνομίων με 3 σημαντικές εκπτώσεις για:
  • τη συχνότητα
  • τον τρόπο πληρωμής
  • και για την ασφάλιση 2 ή περισσοτέρων παιδιών

σας δίνει στη διάθεσή σας ένα πρόγραμμα που δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.


Ένα παράδειγμα τιμολόγησης στην πράξη

Σε αυτό το σημείο του άρθρου θα δείτε ένα ενδεικτικό, πραγματικό παράδειγμα τιμολόγησης. Ας υποθέσουμε ότι στην οικογένειά σας έχετε ένα παιδί που θέλετε να το ασφαλίσετε για Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα, με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 1.000.000€, με συμμετοχή 20%, σε δίκλινη θέση, στο βασικό δίκτυο νοσοκομείων, πληρώνοντας σε εξαμηνιαία βάση με μετρητά. Το ασφάλιστρό σας κάθε χρόνο είναι στα 272€ περίπου.

Εάν θέλετε να ασφαλίσετε ένα δεύτερο παιδί, τα οικογενειακά σας έξοδα θα αυξηθούν και η ασφάλιση υγείας και των 2 παιδιών ενδεχομένως σας φανεί αποτρεπτική. Λύση όμως υπάρχει!

Με το “bewell” μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο πρόγραμμα αξιοποιώντας όλα τα παραπάνω στοιχεία που αναφέραμε, με κόστος για τα 2 παιδιά μόνο €288 το χρόνο! Δηλαδή σχεδόν στην ίδια τιμή με την ασφάλιση ενός παιδιού.

timilogisi-pinakas

Το παράδειγμα τιμολόγησης 2 προγραμμάτων για δύο παιδιά σε πίνακα.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}