Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Υγεία 20.01.2021

Η Γραμμή Υγείας για εσάς το 2020

Η Γραμμή Υγείας 1010 από την INTERAMERICAN είναι μέρος των υποδομών της INTERAMERICAN που μαζί με την ασφάλιση δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο συστήμα υγείας. Μέσα στο 2020 εξυπηρέτησε 11.188 ανθρώπους!

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερη για τον κλάδο της υγείας στην Ελλάδα. Στην INTERAMERICAN σταθήκαμε δίπλα στους πελάτες μας, φροντίζοντας για την υγεία τους, τόσο ως προς τη διαχείριση του κόστους, όσο και ως προς τις παροχές ιατρικών υπηρεσιών, με τις ιδιόκτητες υποδομές υγείας μας.

Η Γραμμή Υγείας 1010 από την INTERAMERICAN είναι μέρος των υποδομών της INTERAMERICAN που μαζί με την ασφάλιση δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο συστήμα υγείας. Μέσα στο 2020 εξυπηρέτησε 36.680 ανθρώπους!


27.487 πελάτες μας έλαβαν ιατρικές συμβουλές: Κάθε μέρα για όλο ο εικοσιτετράωρο, οι πελάτες μας αναζήτησαν από τους γιατρούς διάφορων ειδικοτήτων της Γραμμής Υγείας 1010 την αξιολόγηση της κατάστασής τους και λύσεις για άμεση ανακούφιση.

3.927 πελάτες μας έλαβαν πληροφορίες χρήσης του συμβολαίου τους: Κάθε πελάτης μας μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τις καλύψεις και τα εύρος τους, με βάση το συμβόλαιό του. Οι άνθρωποι του 1010 τον/ την ενημερώνουν ανά πάσα στιγμή ενώ παράλληλα προσφέρουν καθοδήγηση σε κάθε βήμα. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας γίνεται άμεσα, ανθρώπινα και ξεκάθαρα.

656 πελάτες μας έλαβαν προέγκριση νοσηλείας: Άμεσα και χωρίς αναμονή ή αγωνία πριν τη νοσηλεία τους, οι πελάτες μας είχαν λάβει την προέγκρισή τους. Η προέγκριση είναι μία διαδικασία σημαντική για όλους, καθώς προστατεύει τους πελάτες μας από νοσηλείες και επεμβάσεις που ενδεχομένως αντενδείκνυνται για την πραγματική κατάσταση της υγείας τους.

4.516 πελάτες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο της INTERAMERICAN και 94 με επείγουσα αερομεταφορά: το εξειδικευμένο προσωπικό και οι γιατροί του 1010 ανέλαβαν βήμα προς βήμα, το συντονισμό της υγειονομικής μεταφοράς των πελατών μας που το είχαν ανάγκη. Στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητο, το 1010 φροντίζει και για τη μεταφορά συγγενικών προσώπων των πελατών μας, ώστε να βρίσκονται κοντά τους.

Με το 1010, στην INTERAMERICAN φροντίζουμε τα πάντα για εσάς, ώστε εσείς να επικεντρώνεστε μόνον στην υγεία σας.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα ασφάλισης υγείας «bewell»

Δείτε ακόμα πιο αναλυτικά τους τρόπους η Γραμμή Υγείας 1010 εξυπηρετεί τους πελάτες της INTERAMERICAN

Διαβάστε πραγματικές ιστορίες από τη Γραμμή Υγείας 1010

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}