Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 12.09.2019

Η ασφάλιση υγείας, απλά: Πρώτο μέρος

Σιγουριά, ψυχική ηρεμία, βεβαιότητα πως ό, τι κι αν συμβεί στο μέλλον - από τα απλά μέχρι τα πιο απρόβλεπτα περιστατικά της ζωής - η υγεία σας είναι σε καλά χέρια…

Η ασφάλεια υγείας απλά πρώτο μέρος

Σιγουριά, ψυχική ηρεμία, βεβαιότητα πως ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον - από τα απλά μέχρι τα πιο απρόβλεπτα περιστατικά της ζωής - η υγεία σας είναι σε καλά χέρια… Αυτή είναι μία πραγματικά ουσιαστική προσφορά της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας, την οποία μπορείτε να νιώθετε καθημερινά. Μπορείτε να είστε και να αισθάνεστε καλά, γνωρίζοντας πως έχετε στη διάθεσή σας ένα πρόγραμμα που, είτε το έχετε ήδη χρησιμοποιήσει ή όχι, θα προστατεύσει εσάς και τους αγαπημένους σας. Έτσι μπορείτε να χαρείτε ανεκτίμητες στιγμές της ζωής χωρίς άγχη, να εξασφαλίσετε τις καταθέσεις σας αποκλείοντάς τις από πιθανά έξοδα υγείας, να ανακαλύψετε κάθε γωνιά της γης μαζί με τα παιδιά σας ταξιδεύοντας άφοβα και τόσα πολλά ακόμα.

Εύλογα λοιπόν, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται και επιλέγουν την αγορά ασφάλισης υγείας για τους ίδιους και την οικογένειά τους. Ωστόσο, μερικές απλές απορίες ή ανακριβείς πληροφορίες μπορεί να εμποδίσουν κάποιους ανθρώπους από το να πάρουν μία όμορφη απόφαση για την υγεία τους, σήμερα και στο μέλλον.

Γι’ αυτό το λόγο, η INTERAMERICAN έχει δημιουργήσει έναν Οδηγό που συνοψίζει όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για την ασφάλιση υγείας και μία σειρά άρθρων στο blog που αναφέρονται σε βάθος, ειδικά, στην ασφάλιση υγείας «bewell” της INTERAMERICAN.

Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο μέρος του Οδηγού «Η ασφάλιση υγείας, απλά». Είτε σκέφτεστε να αποκτήσετε, είτε ήδη έχετε ιδιωτική ασφάλιση υγείας, θα σας ωφελήσει να διαβάσετε αυτό το άρθρο για να αποσαφηνίσετε και να θυμηθείτε τις πολύ βασικές πληροφορίες γύρω τρεις πρώτες απορίες: 🤔 

  • Πώς λειτουργεί η ιδιωτική ασφάλιση υγείας;
  • Τι μου προσφέρει η ιδιωτική ασφάλιση υγείας;
  • Χρειάζομαι και ιδιωτική ασφάλιση υγείας εφόσον καλύπτομαι από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας;

Ας ξεκινήσουμε😊 👌

1. Πώς λειτουργεί η ιδιωτική ασφάλιση υγείας;

Όταν κάνουμε ιδιωτική ασφάλεια υγείας, στην πράξη κάνουμε μια συμφωνία με μια ασφαλιστική εταιρία: Η εταιρία αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα για τη φροντίδα της υγείας μας σε περίπτωση που χρειαστεί, ενώ εμείς πληρώνουμε στην εταιρία ένα ποσό κάθε χρόνο.

>

Η συμφωνία αυτή αποτελεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ενώ το ποσό που πληρώνουμε ονομάζεται ασφάλιστρο. Οι όροι της συμφωνίας περιλαμβάνονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο και ονομάζονται όροι ασφάλισης. Το όριο μέχρι το οποίο η ασφαλιστική εταιρία θα καλύψει τα έξοδα λέγεται όριο ασφαλιστικής κάλυψης.

Η ασφαλιστική εταιρία ασφαλίζει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων και εισπράττει ασφάλιστρα από όλους. Έτσι μπορεί να καλύψει τα έξοδα που προκύπτουν, όταν μερικοί ασφαλισμένοι της ασθενήσουν. Καθώς τα έξοδα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της υγείας μας μπορεί να φτάσουν σε υψηλά και απρόβλεπτα επίπεδα, η ιδιωτική ασφάλιση υγείας καλύπτει μια πραγματική και σημαντική ανάγκη.

2. Τι μου προσφέρει η ιδιωτική ασφάλιση υγείας;

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας έχει στόχο να εξασφαλίσει ποιοτική και άμεση φροντίδα υγείας, τη στιγμή που θα τη χρειαστούμε. Οι ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρουν πολλές επιλογές, σε κάθε βαθμίδα περίθαλψης, ώστε να καλύπτουν αποτελεσματικά τις σύγχρονες ανάγκες. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που πραγματικά ανταποκρίνεται στις δικές μας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες.

Με την ασφάλιση της υγείας μας έχουμε τη σιγουριά ότι θα είμαστε σε θέση να φροντίσουμε την υγεία μας με τον καλύτερο τρόπο: Ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε προληπτικούς ελέγχους, ότι θα έχουμε άμεση πρόσβαση, χωρίς αναμονές, στις πιο σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες και μεθόδους θεραπείας, σε ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον. Πάνω απ’ όλα, όμως, έχουμε τη σιγουριά ότι θα είμαστε σε θέση να φροντίσουμε την υγεία μας χωρίς να σκεφτόμαστε τα έξοδα.

3. Χρειάζομαι και ιδιωτική ασφάλιση υγείας εφόσον καλύπτομαι από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας;

Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας λειτουργεί συμπληρωματικά με τη δημόσια ασφάλιση της υγείας, καθώς συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού ταμείου. Επίσης η ιδιωτική ασφάλεια δίνει τη δυνατότητα για ταχύτερη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.

Η χρήση του Δημόσιου Φορέα ασφάλισης σε συνδυασμό με τη χρήση της ιδιωτικής ασφάλισης είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους.

Σας φάνηκε ενδιαφέρον το πρώτο μέρος του οδηγού «Η ασφάλιση υγείας, απλά»;👇

👉 🔽📃 Κατεβάστε τον Οδηγό και πάρτε απαντήσεις σε περισσότερο εξειδικευμένες ερωτήσεις!

👉 👁️📰 Μάθετε περισσότερα ειδικά για την Ασφάλιση Υγείας “bewell” της INTERAMERICAN! 

👉 💬👨 Ενημερωθείτε σήμερα από έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της INTERAMERICAN και χτίστε τη δική σας, προσωπική σχέση εμπιστοσύνης!

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}