Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ευεξία 14.04.2020

Γυμναζόμαστε στο σπίτι με τους personal trainers της Alterlife

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις 4 πρώτες επιλεγμένες ασκήσεις εκγύμνασης συνολικής διάρκειας τουλάχιστον 15 λεπτών με τους personal trainer της Alterlife.

Γυμναζόμαστε στο σπίτι με τους personal trainers της Alterlife
Τουλάχιστον 15 λεπτά άσκησης την ημέρα θέτουν τη βάση για να τονώσουμε την καρδιά μας, να αυξήσουμε το προσδόκιμο ζωής μας και να ενδυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.  
Με αποστολή της να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα, η INTERAMERICAN παρουσιάζει τα videos των γυμναστηρίων ALTERLIFE. Σε κάθε video, για 5 λεπτά, ένας εξειδικευμένος personal trainer παρουσιάζει απλές ασκήσεις, χωρίς την απαίτηση χρήσης εξειδικευμένου εξοπλισμού. Οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν από όλη την οικογένεια!

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις 3 πρώτες επιλεγμένες ασκήσεις, για εκγύμναση συνολικής διάρκειας τουλάχιστον 15 λεπτών.👇

Απλές ασκήσεις με το βάρος του σώματός σας:



‘Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί της Alterlife, οι ασκήσεις με το βάρος του σώματος αποτελούν τον ορισμό της έννοιας λειτουργική προπόνηση. Συμβάλλουν στην ενίσχυση της συνεργασίας των μυών, βελτιώνουν την ευλυγισία και τη σταθερότητα και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό. Επιπλέον ενεργοποιούν όλες οι μυϊκές ομάδες με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα την άσκηση.


Όταν επιλέγετε να τις πραγματοποιήσετε στο γυμναστήριο, μαζί με τον personal trainer σας, έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα, με ασκήσεις σε διαφορετική σειρά, τρόπο και ρυθμό εκτέλεσης των ασκήσεων καθώς και στην διάρκεια του διαλείμματος ανάμεσα στα σετ. Επομένως μπορείτε μαζί με τον personal trainer σας να δημιουργήσετε διαφορετικά στυλ προπόνησης όπως: αερόβια, αναερόβια, αντοχής, δύναμης μέχρι και αποκατάστασης τραυματισμού.


Σύμφωνα με την γενική οδηγία του Π.Ο.Υ (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) η συχνή σωματική άσκηση μέτριας έντασης, όπως: περπάτημα, ποδήλατο ή συμμετοχή σε κάποιο άθλημα, παρέχει πολλά οφέλη για την υγεία του ανθρώπου. Η μερική άσκηση είναι πολύ καλύτερη από την καθόλου άσκηση.


ΠΗΓΗ:

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}