Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 19.06.2018

Γιατί να προτιμήσετε τα συμβεβλημένα νοσοκομεία για τη νοσηλεία σας

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα υγείας και χρειαστείτε νοσηλεία, είναι σημαντικό να μπορείτε να εστιάσετε στη φροντίδα της υγείας σας και όχι στα οικονομικά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν. Το κόστος μιας νοσηλείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο μπορεί να είναι εξαιρετικά υψηλό και η εκταμίευση ενός μεγάλου ποσού δεν είναι καθόλου εύκολη στην εποχή μας, αν χρειαστεί πρώτα να πληρώσετε εσείς τα νοσήλια και στη συνέχεια να αποζημιωθείτε απολογιστικά από την ασφαλιστική σας εταιρία.

Μπορείτε να αποφύγετε κάτι τέτοιο αν επιλέξετε ένα από τα νοσηλευτικά ιδρύματα που είναι συμβεβλημένα μαζί της. Τότε η εταιρία θα καταβάλει απευθείας στο νοσοκομείο τα έξοδα για τη νοσηλεία σας και εσείς δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε παρά μόνο το ποσό συμμετοχής που πιθανώς προβλέπεται από το συμβόλαιό σας.

Αν επιλέξετε ένα συμβεβλημένο νοσηλευτικό ίδρυμα, τότε έχετε την πρόσθετη ασφάλεια ότι η ασφαλιστική σας εταιρία ελέγχει τι χρεώνεται σε εσάς. Έτσι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως να χρειασθεί να καλύψετε εσείς υπερβολικές χρεώσεις που είναι πέρα από αυτά που καλύπτει το συμβόλαιό σας ή να βρεθείτε αντιμέτωποι με πιο πολύπλοκη διαδικασία και μεγαλύτερη συμμετοχή ανάλογα με το συμβόλαιό σας.

Η ΙNTERAMERICAN συνεργάζεται με κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα και αν έχετε πρόγραμμα ασφάλισης υγείας MEDISYSTEM ή MEDIHOSPITAL, έχετε στη διάθεσή σας πολλές επιλογές.

Ποια είναι τα συμβεβλημένα ιδιωτικά νοσοκομεία

Δείτε εδώ όλα τα Συμβεβλημένα Ιδιωτικά Νοσοκομεία.

Ρωτήστε τον εξειδικευμένο συνεργάτη μας ο οποίος φροντίζει για την ασφάλιση και την εξυπηρέτησή σας για να σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι η Γραμμή Υγείας 1010 είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για ιατρικές συμβουλές & οδηγίες, συντονισμό υγειονομικής μεταφοράς, επείγοντα περιστατικά και πληροφορίες για Δίκτυα Υγείας.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}