Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 03.05.2022

Ενισχύουμε την ασφάλεια υγείας του παιδιού σας, με Προνόμια Νοσηλείας

Φέρνουμε στο φως την αληθινή ιστορία ασφαλισμένης μας, της Μαρίας, για να δείτε πώς επωφελήθηκε από την αξιοποίηση του νέου σχήματος προνομίων της INTERAMERICAN.

Ενισχύουμε την ασφάλεια υγείας του παιδιού σας

Στην INTERAMERICAN, η υγεία του παιδιού σας είναι και δική μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το νέο σχήμα προνομίων Προνόμια Νοσηλείας, το οποίο σας επιτρέπει να μηδενίσετε ή να μειώσετε σημαντικά τη συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας του παιδιού σας, επιλέγοντας ένα από τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία της ενέργειας, σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Θέλετε να μάθετε πως λειτουργούν τα Προνόμια Νοσηλείας στην πράξη;

Φέρνουμε στο φως την αληθινή ιστορία ασφαλισμένης μας, της Μαρίας, για να δείτε πώς επωφελήθηκε από την αξιοποίηση του νέου σχήματος προνομίων της INTERAMERICAN.

Η Μαρία, 3 ετών και ασφαλισμένη με το πρόγραμμα υγείας Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα (Πλάνο 3) του bewell από την INTERAMERICAN, έφτασε σε ιδιωτική παιδιατρική κλινική της Αττικής, με υψηλό πυρετό και σπασμούς. Κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της, η οποία διήρκησε 5 ημέρες σε τρίκλινο δωμάτιο, με τις 2 ημέρες νοσηλείας της να είναι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το συνολικό κόστος που προέκυψε για τη νοσηλεία της και τις αμοιβές των γιατρών ήταν 8.372,12€.

Σύμφωνα με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της Μαρίας, η συμμετοχή της στα αναγνωρισμένα έξοδα νοσηλείας της ήταν 20% και επομένως θα έπρεπε να καταβληθούν 1.674,43€ από τους γονείς της απευθείας στην παιδιατρική κλινική, προκειμένου να καλυφθεί η συμμετοχή της.

Ωστόσο, από 1.674,43€ που καλούνταν να καταβάλλουν οι γονείς της Μαρίας, κατάφεραν να μειώσουν την συμμετοχή της σε μόλις 455,64€, εξοικονομώντας τελικά 1.218,79€!

Ας δούμε ποια 2 βήματα έκαναν για να το πετύχουν:

  • Αξιοποίησαν τον δημόσιο ασφαλιστικό φορέα της Μαρίας, μειώνοντας τη συμμετοχή της κατά 218,79€.
  • Αξιοποίησαν το νέο σχήμα προνομίων της INTERAMERICAN, Προνόμια Νοσηλείας, και επιλέγοντας ένα από τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία, μείωσαν κατά 1.000€ την συμμετοχή της.

Έτσι, οι γονείς της Μαρίας επωφελήθηκαν από το χαμηλό ασφάλιστρο του προγράμματος υγείας της, αφού αυτό εμπεριείχε 20% συμμετοχή, αλλά στην πράξη έλαβαν για το παιδί τους την κάλυψη ενός προγράμματος υγείας χωρίς ή πολύ χαμηλής συμμετοχής.

Τώρα που γνωρίζετε πώς λειτουργεί το νέο σχήμα προνομίων Προνόμια Νοσηλείας της INTERAMERICAN, θέλετε να μάθετε ποια άλλα προνόμια λαμβάνετε με την ασφάλισή σας σε πρόγραμμα υγείας της INTERAMERICAN; Συμπληρώνοντας τη φόρμα μπορείτε να λάβετε εξατομικευμένη ενημέρωση από έναν ασφαλιστικό σύμβουλό μας.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}