Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 17.12.2019

Είναι η υγεία το ωραιότερο δώρο;

Ένα σύστημα υγείας πρέπει να είναι χρήσιμο ακόμα και ενδιαφέρον σε καθημερινή βάση για κάθε άνθρωπο

Είναι η υγεία το ωραιότερο δώρο

Στην εποχή που το μέσο προσδόκιμο ζωής έχει ήδη αυξηθεί παγκοσμίως κατά 20 χρόνια, από το 1950 μέχρι σήμερα, η προοπτική ακόμα για περισσότερη ζωή δε μοιάζει πια ένα εξωπραγματικό στοιχείο επιστημονικής φαντασίας.

Η πρόοδος της ιατρικής τεχνολογίας, αλλά και η γνώση για τις καλές συνήθειες στη ζωή μας, που μας κάνουν να νιώθουμε και να είμαστε καλά έχουν πολλά να προσφέρουν. Σήμερα οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν περισσότερο και καλύτερα, κάθε στιγμή.

Η σωστή διατροφή, η άσκηση, η θετική διάθεση και μία σειρά από υγιεινές συνήθειες στη ζωή μας συμπληρώνουν την ανάγκη μας για πρόσβαση σε ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες. Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο για να νιώθει κάθε άνθρωπος σιγουριά. Σιγουριά ότι, σε περίπτωση που το χρειαστεί, θα μπορεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τα έξοδα για την υγεία του, χωρίς να επηρεαστεί ο προϋπολογισμός του και τα προσωπικά του σχέδια. Η υγεία και η καλή ζωή είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου. Γι’ αυτό πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους.

Ένα σύστημα υγείας πρέπει να τα καλύπτει όλα αυτά. Και πρέπει να είναι χρήσιμο ακόμα και ενδιαφέρον σε καθημερινή βάση για κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Με αυτή τη λογική έχει σχεδιαστεί το σύστημα υγείας “bewell” από την INTERAMERICAN.

Η κατάλληλη ασφάλιση υγείας για τον καθένα ξεχωριστά

Η ασφάλεια υγείας στο σύστημα υγείας “bewell” είναι η μοναδική στην ελληνική αγορά, στην οποία κάθε ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει τις καλύψεις που θέλει για να φτιάξει ένα δικό του, εξατομικευμένο πρόγραμμα. Έτσι, ένα μέλος μέσα σε μία οικογένεια μπορεί να έχει 100% κάλυψη σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, ενώ ένα άλλο μέλος μπορεί με μία έξυπνη στρατηγική να προσεγγίσει το 100% της κάλυψης στο 1/3 του ασφαλίστρου. Υπάρχουν δυνατότητες προτάσεων ακόμα και για την ελάχιστη δυνατή ιδιωτική ασφάλιση υγείας που έρχεται να καλύψει τα πρόσθετα έξοδα ( ιδιωτικές δαπάνες ) για υπηρεσίες υγείας μέσω του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. 

👉 Πως θα φτιάξετε μία πραγματικά χρήσιμη ασφάλεια υγείας; Διαβάστε περισσότερα!

Ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και στις ιδιόκτητες υποδομές της INTERAMERICAN

Η εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας είναι καθοριστικής σημασίας, όταν θέλει κανείς να κάνει τα προγραμματισμένα check up του αλλά και στην περίπτωση που θέλει να δει έναν γιατρό, όπως φυσικά και στην ανάγκη για νοσηλεία ή/και χειρουργική επέμβαση. Στη μοναδική Γραμμής Υγείας 1010 της INTERAMERICAN, γιατροί προσφέρουν συμβουλές 24 ώρες το 24ωρο, ενώ παράλληλα εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει για τον συντονισμό ιατρικών  περιστατικών. Για οποιαδήποτε χρήση του συμβολαίου σας, ένα τηλεφώνημα στο 1010 σας εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία σε ό,τι χρειάζεστε για την υγεία σας. Επιπλέον, οι ιδιόκτητες υποδομές υγείας της INTERAMERICAN - τα πολυϊατρεία Medifirst και την Αθηναϊκή Mediclinic, εξασφαλίζουν σε κάθε άνθρωπο την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση για κάθε περιστατικό.

medifirst yphresies

Υπηρεσίες ευεξίας και καλής ζωής, πέρα από την ασφάλιση

Η ιατρική έρευνα αποδεικνύει ότι οι καλές συνθήκες ζωής μπορούν να μας χαρίσουν περισσότερα χρόνια ευτυχισμένης ζωής, μειώνοντας το μελλοντικό ρίσκο για πολλές σοβαρές ασθένειες. Παράλληλα, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας κάθε μέρα. Γι’ αυτό το “bewell” εξελίσσει σταθερά και εργαλεία πέρα από την ασφάλιση, οι οποίες βοηθούν κάθε άνθρωπο να υιοθετήσει έναν νέο τρόπο ζωής, ώστε να ζει  ξέγνοιαστα και όμορφα κάθε στιγμή με τους αγαπημένους του. Η πιο πρόσφατη συνεργασία της INTERAMERICAN αφορά τα διατροφή.

🍽️ Ο Χριστόφορος Πέσκιας και οι διατροφολόγοι της Nutrimed συμμετέχουν στη σειρά «Υγεία με γεύση», στα 3 επεισόδια της οποίας, μοιράζονται την ίδια κουζίνα. Δείτε το πρώτο επεισόδιο, για το Κυριακάτικο τραπέζι!

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}