Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Εξυπηρέτηση 27.03.2020

Διατηρώ το συμβόλαιό μου: Τρόποι πληρωμής στην εποχή του κορωνοϊού

Δείτε όλους τους τρόπους που μπορείτε να πληρώσετε το ασφάλιστρό σας, ώστε να επιλέξετε αυτόν που σας εξυπηρετεί περισσότερο

Διατηρώ το συμβόλαιο μου και τρόποι πληρωμής στην εποχή του κορονοιού
Στις κρίσιμες αυτές ημέρες, ένα από τα συχνότερα ερωτήματα που δέχονται οι άνθρωποί μας στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο τηλεφωνικό Κέντρο της INTERAΜERICAN είναι πως οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να πληρώσουν το συμβόλαιό τους. 

Ο βασικότερός λόγος γι’ αυτό είναι ότι, προκειμένου να μπορέσουμε στην INTERAMERICAN να μειώσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού, ενθαρρύνουμε τους ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής και τους τρόπους πληρωμής που δεν απαιτούν φυσική παρουσία.

Σε αυτό το άρθρο: 👇
  • Θα δείτε όλους τους τρόπους που μπορείτε να πληρώσετε το ασφάλιστρό σας, ώστε να επιλέξετε αυτόν που σας εξυπηρετεί περισσότερο
  • Επιπλέον θα βρείτε έναν βήμα προς βήμα οδηγό για να εγγραφείτε στο My Interamerican, την on line υπηρεσία της INTERAMERICAN όπου μπορείτε να διαχειρίζεστε το συμβόλαιό σας αλλά και τις πληρωμές σας, ακόμα και αν δεν έχετε web banking. 
Σας υπενθυμίζουμε για τη δική σας ασφάλεια και ευκολία πως είναι προτιμότερο να επιλέγετε κάποια μέθοδο ηλεκτρονικής πληρωμής. Όταν ωστόσο δεν βρισκόμαστε σε καραντίνα, η πληρωμή του συμβολαίου σας μπορεί να γίνεται και στα Γραφεία Πωλήσεων της INTERAMERICAN.

Τι πρέπει να έχω κοντά μου για να πληρώσω το συμβόλαιό μου;

  • τον 20ψήφιο Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής
  • την ειδοποίηση πληρωμής
  • την χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής από τους οποίους μπορώ να επιλέξω;

1. Νέος τρόπος πληρωμής: Ε-click payment. Εξόφληση ασφαλίστρων με ένα κλικ!
Ποτέ πιο πριν η εξόφληση του συμβολαίου σας δεν ήταν πιο απλή, γρήγορη και ασφαλής. Μπορείτε να την πραγματοποιήσετε εδώ, στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας της INTERAMERICAN.

2. Εξόφληση ασφαλίστρων με ένα τηλεφώνημα!
Για την εξόφληση του συμβολαίου σας μπορείτε να καλείτε καθημερινά, από Δευτέρα ως Παρασκευή, ώρες 8:00 – 16:00, στο τηλέφωνο 210 946 2000, αν έχετε κάρτα Visa ή Mastercard - πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη. Πρέπει να έχετε μαζί σας την κάρτα σας, την ειδοποίηση πληρωμής σας ή τον αριθμό συμβολαίου σας και το ΑΦΜ του για λόγους πιστοποίησης. Για την ασφάλεια των στοιχείων της κάρτας σας, η ηχογράφηση της κλήσης διακόπτεται τη στιγμή που δίνονται τα εν λόγω στοιχεία.

3. Εγγραφείτε και χρησιμοποιήστε την υπηρεσία my interamerican
Δε χρειάζεται να έχετε web banking για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική πληρωμή. Με απόλυτη ασφάλεια, η υπηρεσία my interamerican είναι στη διάθεσή σας και λειτουργεί με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa ή Mastercard.

Δείτε αναλυτικά τον τρόπο που μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας my interamerican για να πληρώσετε το συμβόλαιό σας. 👇

Α. Επισκεφτείτε το https://my.interamerican.gr/ 
Β. Εγγραφείτε στην υπηρεσία, ακολουθώντας 3 απλά βήματα.
Αν έχετε ήδη εγγραφεί συνδεθείτε στην υπηρεσία με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.
Γ. Μπείτε στην ενότητα «Οι συναλλαγές μου/ Οφειλές» και επιλέξτε το συμβόλαιο που σας ενδιαφέρει να πληρώσετε. Κάντε κλικ στο πεδίο «Πληρωμή» και στη συνέχεια πατήστε στο κουμπί «Πληρωμή» για να προχωρήσετε. 

synallages mesw my interamerican
Δ. Το συνολικό ποσό πληρωμής θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας σας (Visa ή Mastercard) και πατήστε «Ολοκλήρωση πληρωμής» για να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή σας.  

pws plhrwnw mesw tou my interamerican
Ε. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σας, θα λάβετε σχετικό email επιβεβαίωσης.

Σημείωση: Η πληρωμή σας θα εμφανιστεί στην ενότητα Πληρωμές/Επιστροφές μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.


4. Με ηλεκτρονική πληρωμή, χρησιμοποιώντας χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard στα:
Εάν δεν διαθέτετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα
5. Με πάγια εντολή χρέωσης 
  • του τραπεζικού σας λογαριασμού
  • των καρτών Visa, Mastercard (με δυνατότητα επιλογής σε άτοκες δόσεις) 

6. Μέσω e banking ή phone banking
Πληρώστε το συμβόλαιό σας, χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής ο οποίος αναγράφεται στην ειδοποίηση πληρωμής, επιλέγοντας, όπου χρειάζεται, την εταιρία Interamerican/Anytime. Διαλέξτε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί περισσότερο.
  • Μέσω e-banking στις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK και ALPHA BANK επιλέγοντας στο μενού την κατηγορία «Πληρωμές» και μετά:

    • - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: https://ibank.nbg.gr/
    • - EUROBANK: https://ebanking.eurobank.gr/
    • - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: https://www.winbank.gr/
    • - ALPHA BANK: https://www.alpha.gr/


7. Μέσω phone-banking στις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK και ALPHA BANK

Μην ξεχνάτε! Πλέον δεν είναι δυνατόν, βάσει οδηγιών των τραπεζών, να κάνετε κατάθεση μετρητών σε τράπεζα. Αν αυτό σας προβληματίζει, τηλεφωνήστε στο ασφαλιστή σας.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα, τηρούμε τα έκτακτα μέτρα που έχουν θεσπιστεί για την προστασία όλων μας.  Οι άνθρωποι της INTERAMERICAN παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας ώστε, να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο τη διατήρηση του συμβολαίου σας, πολύτιμο για εσάς τόσο αυτή την περίοδο όσο και σε κάθε φάση της ζωής.


Ή

👉 Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της INTERAMERICAN στο τηλ. 210 946 2000, Δευτέρα-Παρασκευή, 8.00-16.00 και 24 ώρες το 24ωρο στο email: custserv@interamerican.gr

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}