Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Ασφάλεια Υγείας 27.01.2020

2 πολυϊατρεία και 1 κλινική στις υπηρεσίες σας

Φέτος μην αμελείτε τα check up σας! Καλέστε το 1010 για να θυμηθείτε όλα όσα δικαιούστε βάση του συμβολαίου σας

2 πολυιατρεία και 1 κλινική

Φέτος μην αμελείτε τα check up σας! Καλέστε το 1010 για να θυμηθείτε όλα όσα δικαιούστε βάση του συμβολαίου σας και οργανώστε όλες τις απαραίτητες επισκέψεις στις ιδιόκτητες υποδομές της INTERAMERICAN για την υγεία σας. Η INTERAMERICAN είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρία που διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές υγείας. 

Αυτό για εσάς σημαίνει:

  • διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε  αλλά και
  • καλύτερη διαχείριση του κόστους,
  • προνομιακές παροχές, για όλους εσάς που επιλέγετε το σύστημα υγείας “bewell” και για όλα τα ασφαλισμένα μέλη του συμβολαίου σας. 

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε:

  • Τι μπορεί να σας προσφέρει η Αθηναϊκή MEDICLINIC
  • Τα προνόμια του συστήματος υγείας “bewell” για νοσηλεία αλλά και επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις στην Αθηναϊκή MEDICLINIC
  • Τι μπορούν να σας προσφέρουν τα Πολυϊατρεία MEDIFIRST
  • Τα προνόμια του συστήματος υγείας “bewell” για επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις στα Πολυϊατρεία MEDIFIRST

Είναι πολύ χρήσιμο να θυμάστε, ότι ανάμεσα στα σημαντικά αυτά προνόμια περιλαμβάνεται ανάλογα με το πρόγραμμά σας και ο μηδενισμός της συμμετοχής σας όπως επίσης οι απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις.

Οι ιδιόκτητες ιατρικές μονάδες της INTERAMERICAN

Αθηναϊκή MEDICLINIC Γενική Κλινική

Η Αθηναϊκή MEDICLINIC παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, συνεργάζεται με το Δημόσιο φορέα ασφάλισης, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα Εξωτερικά ιατρεία, Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, Μονάδα βραχείας νοσηλείας και εξειδικευμένο Κέντρο Μαστού. Σε σοβαρά ογκολογικά περιστατικά, συγκαλείται ογκολογικό συμβούλιο, με τη συνεργασία διάφορων ειδικοτήτων. 

💙 Μοναδικά προνόμια “bewell” στην Αθηναϊκή MEDICLINIC

1. Μείωση ή και μηδενισμός της συμμετοχής σας για νοσηλεία

0% συμμετοχή: Στο πρόγραμμα «Νοσηλεία από ασθένεια & ατύχημα», αν επιλέξετε την Αθηναϊκή MEDICLINIC, η συμμετοχή σας στο κόστος της νοσηλείας μηδενίζεται στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • εφόσον έχετε επιλέξει συμμετοχή με ποσοστό
  • εφόσον έχετε επιλέξει συμμετοχή με ποσό €500, €1000 ή €1.500

50% συμμετοχή: Αν,  στο πρόγραμμα «Νοσηλεία από ασθένεια & ατύχημα», έχετε επιλέξει συμμετοχή με ποσό €2.000, η συμμετοχή σας μειώνεται κατά 50%, δηλαδή κατά €1.000, αν νοσηλευτείτε στην Αθηναϊκή MEDICLINIC.

Στα σοβαρά περιστατικά έχετε 100% κάλυψη 

2. Μηδενισμός της συμμετοχής σας για επείγοντα περιστατικά

0% συμμετοχή: Αν έχετε επιλέξει το πρόγραμμα «Επείγοντα περιστατικά», η συμμετοχή σας μηδενίζεται αν το περιστατικό αντιμετωπιστεί στην Αθηναϊκή MEDICLINIC ή στα Πολυϊατρεία MEDIFIRST.

3. Μηδενισμός της συμμετοχής σας για επισκέψεις σε γιατρούς. Απεριόριστα

Στο πρόγραμμα «Γιατροί & διαγνωστικές εξετάσεις», έχετε τη δυνατότητα απεριόριστων επισκέψεων σε γιατρούς και ιατρικών πράξεων, χωρίς καμία δική σας συμμετοχή, αν επισκεφτείτε ιατρούς στην Αθηναϊκή MEDICLINIC. 

Συγκεκριμένα, ανάλογα με το δίκτυο που έχετε επιλέξει στο συμβόλαιό σας, έχετε:

  • Επιλογή 1 -κάλυψη στις ιδιόκτητες υποδομές INTERAMERICAN:
    Απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων

  • Επιλογή 2 -κάλυψη στο Δίκτυο Υγείας INTERAMERICAN:
    Απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς ειδικότητας "Γενικής Ιατρικής"

  • Επιλογή 3 - κάλυψη και εκτός Δικτύου Υγείας INTERAMERICAN:
    Απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων

Medifirst Σύγχρονα Πολυϊατρεία

Πρωτοβάθμια φροντίδα υψηλής ποιότητας, για την υγεία σας. Τα Medifirst είναι πρότυπες μονάδες, στελεχωμένες με άριστο επιστημονικό προσωπικό και εξοπλισμένες με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Μπορείτε να επισκεφθείτε ιατρούς, να πραγματοποιήσετε διαγνωστικές εξετάσεις, να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο Κέντρο Μαστού και – στα Medifirst Αμαρουσίου – να κάνετε μαστογραφία σε μαγνητικό τομογράφο. Περισσότερο από ένα διαγνωστικό κέντρο, τα πολυϊατρεία Medifirst θυμίζουν τα εξωτερικά ιατρεία ενός νοσοκομείου, όπου βρίσκονται γιατροί όλων των ειδικοτήτων, γίνονται ιατρικές πράξεις και εξυπηρετούνται επείγοντα περιστατικά. Τα Πολυϊατρεία Medifirst υποστηρίζονται από την υπηρεσία Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας (Γραμμή Υγείας 1010) της Interamerican. Με ιδιόκτητα μέσα διακομιδής και συνεχή διαθεσιμότητα ασθενοφόρου. Ακολουθώντας τα πλέον σύγχρονα συστήματα λειτουργίας, τηρούν ολοκληρωμένο ιατρικό ιστορικό σε κοινή πλατφόρμα και εφαρμόζουν τα προηγμένα διεθνή συστήματα κωδικοποίησης ασθενειών και ιατρικών πράξεων (ICD-9, ICD-10 και CPT).

polyiatreia medifirst

💙 Μοναδικά προνόμια “bewell”. 

1. Απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις στα Πολυϊατρεία MEDIFIRST 

Στο πρόγραμμα «Γιατροί & διαγνωστικές εξετάσεις», όποιο Πλάνο και αν έχετε επιλέξει, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε απεριόριστο αριθμό διαγνωστικών εξετάσεων στην Αθηναϊκή MEDICLINIC ή στα Πολυϊατρεία MEDIFIRST, χωρίς καμία δική σας συμμετοχή.

2. 0% συμμετοχή για επισκέψεις σε γιατρούς. Απεριόριστα.

Στο πρόγραμμα «Γιατροί & διαγνωστικές εξετάσεις», έχετε τη δυνατότητα απεριόριστων επισκέψεων σε γιατρούς και ιατρικών πράξεων, χωρίς καμία δική σας συμμετοχή, αν επισκεφτείτε ιατρούς στην Αθηναϊκή MEDICLINIC ή στα Πολυϊατρεία MEDIFIRST. 

Συγκεκριμένα, ανάλογα με το δίκτυο που έχετε επιλέξει στο συμβόλαιό σας, έχετε:

  • Επιλογή 1 -κάλυψη στις ιδιόκτητες υποδομές INTERAMERICAN:
    Απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων

  • Επιλογή 2 -κάλυψη στο Δίκτυο Υγείας INTERAMERICAN:
    Απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς ειδικότητας "Γενικής Ιατρικής"

  • Επιλογή 3 - κάλυψη και εκτός Δικτύου Υγείας INTERAMERICAN:
    Απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων

Ένα μοναδικό δίκτυο υγείας

Η INTERAMERICAN, πέρα από τις ιδιόκτητες μονάδες και υποδομές, έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο Δίκτυο Υγείας, με επιλεγμένους συνεργάτες, που βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Στο Δίκτυο Υγείας INTERAMERICAN περιλαμβάνονται:

  • 1.400+ Γιατροί όλων των ειδικοτήτων
  • 250+ Υπερσύγχρονα Διαγνωστικά Κέντρα
  • 550+ Χειρούργοι με ειδική σχέση συνεργασίας. Στις αμοιβές τους, στο πρόγραμμα «Νοσηλεία από ασθένεια & ατύχημα», έχετε μηδενική συμμετοχή, αν έχετε επιλέξει συμμετοχή με ποσοστό και χρειαστεί να χειρουργηθείτε.
  • 30+ Κορυφαία Ιδιωτικά νοσοκομεία, καθώς και όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία

👉 Αναζητήστε τους συνεργάτες του Δικτύου Υγείας INTERAMERICAN

Η υγεία σας είναι προτεραιότητα 😊


👉 Αν δεν έχετε το σύστημα υγείας “bewell” της INTERAMERICAN μπορείτε να ενημερωθείτε σήμερα για αυτό, μιλώντας με έναν εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο


Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}