Γραμμές Βοήθειας

Γραμμή Υγείας

Γραμμή Οδικής Εξυπηρέτησης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γραφεία Πωλήσεων

Article Photo Image

Anytime 
H 1η direct ασφάλιση

anytime insurance onlineΗ Anytime αποτελεί το κανάλι απευθείας πωλήσεων της INTERAMERICAN. Είναι η καινούργια πρόταση της INTERAMERICAN στην ιδιωτική ασφάλιση, που αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή. Μέσω της Anytime έχετε πρόσβαση σε ευέλικτα ασφαλιστικά προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, με έναν εύκολο και φιλικό τρόπο, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες και περιττά έξοδα.

Η Anytime παρέχει στους πελάτες της κάτι παραπάνω από μία απλή ιδιωτική ασφάλιση. Κάνοντας τη διαδικασία σημαντικά ευκολότερη, τους παρέχει μεγαλύτερη άνεση και περισσότερο προσωπικό χρόνο. Για ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν και θέλουν να το κάνουν μόνοι τους. Εύκολα, σίγουρα και οικονομικά!

 

Ασφάλιση Αυτοκινήτου

  • Εύκολα
    Με ένα τηλεφώνημα στο 801 11 30000 ή στο 210 94 60000, ή με μια επίσκεψη στο www.anytime.gr, επιλέγετε το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το συμβόλαιό σας παραδίδεται στον τόπο που επιθυμείτε χωρίς κόστος ή το εκτυπώνετε μόνοι σας σε 5 λεπτά!
  • Σίγουρα
    Με τη σφραγίδα και τη σιγουριά της INTERAMERICAN, η οποία αποτελεί διαχρονικό σύμβολο στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.
  • Οικονομικά
    Κάθε ασφαλιστικό πρόγραμμα Anytime είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό με προσιτά ασφάλιστρα. Με τα προγράμματα Anytime δίνετε αξία στα χρήματά σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

 

 

Τώρα και Ασφάλιση Υγείας από την Anytime!

Το Anytime Health Value είναι ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ετήσιας διάρκειας, σχεδιασμένο να είναι δίπλα σε εσάς και την οικογένειά σας, συνδυάζοντας απλές διαδικασίες και προσιτά ασφάλιστρα.

Με την εγγύηση της INTERAMERICAN, η Anytime σας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, από την επίσκεψη στο γιατρό και τις διαγνωστικές εξετάσεις, μέχρι τη νοσηλεία και την Άμεση Ιατρική Βοήθεια.


Επισκεφτείτε το www.anytime.gr και μάθετε περισσότερα!